Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Výroba, práce: -obkladačské práce.

Prodej, konzultace, realizace. Koupelny od návrhu po realizaci: - koupelnové studio - zaměření - 3D grafické návrhy - obklady, dlažby a koupelnové vybavení - sanitární keramika a koupelnový nábytek - hydromasážní vany - stavební chemie - profily podlahové, obkladové, balkonové, přechodové - dekorační lišty - lícové cihly a pásky - ...

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Práce: -obkladačské -zednické -kompletní stavební činnost -RODINNÉ DOMY na klíč -rekonstrukce domů a bytů -dodávka materiálů a řemesel.

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Práce: -pokládka zámkové dlažby -pokládka dlažebních kostek -obrubníky.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví, jako jsou zednické práce, stavby na klíč, obkladačské a demoliční práce, rekonstrukce...

Specialista na suchou výstavbu, suchá výstavba, sádrokartony, sádrové omítky, OSB desky: - montáž sádrokartonů - půdní vestavby, příčky, podhledy a minerální podhledy - pokládka plovoucích podlah - malby, zednické práce, obklady a pokládka dlažby.

Rekonstrukce bytu, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce rodinného domu, stěrkování stěn, stěrkování stropů, stěrkování stěn a stropů, Nanášení stěrky s výstuží přímo na Ytong a zdivo, rekonstrukce, evitalizace bytu a domu, montáž sádrokartonu, Designové rekonstrukce bytů domů a jáder, Kompletní dodání materiálu a práce, design interiěrů, ...

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytových jader a pokládka dlažby.

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Práce: -zednické -obkladačské

Zednické práce: -zateplování fasád -pokládka obkladů a dlažby -realizace krbů, teras i podezdívek.

Zednictví. Provádíme: -omítky -štuky -obklady -dlažby -přestavba bytových jader -rekonstrukce bytů a rodinných domů.

Služby: -obklady a dlažby -přestavba bytovýého jádra -rekonstrukce bytů i rodinných domů -zajištění elektroinstalace.

Stavebnictví: -rekonstrukce -sádrokartony -zateplení budov -ploty -zámkové dlažby -půdní vestavby -obklady.

Zednické, obkladačské práce.

Stavební firma, činnost, projekt, dodávky na klíč, novostavby, rekonstrukce, demolice (včetně likvidace stavební sutě), sanace: -pozemní stavby(rodinné, bytové a nájemní domy, výrobní objekty, administrativní budovy, sklady, haly, výrobní prostory) -fasády -půdní vestavby -zateplovací systémy, obvodové pláště, střechy -obklady ...

Dodávky novostaveb na klíč, rekonstrukce, demolice, adaptace, opravy. Stavby: -pozemní, bytové a občanské, HSV, PSV: -rodinné domky -obytné domy (nájemní, činžovní) -půdní vestavby -nádstavby -přístavby -sádrokartony -zateplování fasád DÜFA, TOPINEX -klasické fasády -omítky. Řemesla: -zedník -obkladač ...

Komplexní dodávky: -zavěšené, provětrávané fasádní pláště(keramické, skleněné, HPL desky, cihelné desky, cementovláknité desky) -skleněné obklady a mozaiky Bisazza -obklady a dlažby Mirage, Monoceram, Arkim. Reference: -T-Mobile, M-Palác Brno, IBC Brno.