Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Práce, řemeslo: - podlahář - podlahářství - pokládka podlahových krytin

Činnost - interiérové lité podlahy.

Služby, práce: - strojní omítky - lité podlahy - zateplování

Podlahářské práce. Pokládka podlahovin: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - linoleum - sportovní podlahy. Příprava podkladu.

Truhlářství, podlahářství

AC Podlahy. Prodej, pokládka - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC. Podlahářské práce.

Prodej, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Čalounictví, podlahářství, práce: - čalounické - čalounění nábytku, dveří - výroba zdravotních matrací - podlahářské.

Stavební firma Kompozit spol. s r.o. - specializace na průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic lité a stěrkové, podlahové systémy. Epoxidové a polyuretanové stěrkové i lité podlahy. Podlahy do garáží, servisů, obytných a exkluzivních prostor shouroomů atd.

Firma Filip Herman poskytuje služby v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se na strojní omítky a lité podlahy. Nabízíme strojní omítání nejen u novostaveb, ale také při rekonstrukcích a opravách zdiva rodinných domů či jiných staveb. Dále provádíme podkládku průmyslových podlah, zhotovíme Vám např. lité epoxidové podlahy, anhydritové, cementové a ...

Tesařské práce, dřevostavby, dodávka řeziva. Klempíř, pokrývač. Klempířství, pokrývačství. Práce na střeše, se dřevem, pergola, zahradní nábytek. Opravy střechy, sádrokarton. Stropy, podlahy, interiéry, exteriéry. Zednické práce. Region Břeclav. Autodoprava WV - 3, 5T Valník délka 3, 5 m

Truhlářství, podlahářství. Výroba - kuchyně - skříně - nábytek na míru - ploty - pergoly - dětská hřiště.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - zateplení fasád - lité cementové, anhydritové podlahy - obkladačské práce - hodinový manžel.

Podlahářství, prodej a pokládka podlahových krytin - dřevěné podlahy - laminátové plovoucí podlahy - koberce - PVC.

Podlahářské práce: -podlahy, koberce -lepení PVC -olištování -renovace a broušení parket -vyrovnání podkladů Likvidace starého materiálu. Prodej: -koberce, PVC, korek.

Renovace dřevěných podlah, podlahářské práce: -dřevěné podlahy, tělocvičny, taneční sály - včetně dodání materiálu. Pokládání, montáže: -plovoucí podlahy -palubové podlahy -mozaiky -OSB desky -parkety.

Montáž: -izolace -zateploplování budov -stavební práce -montáže podlahy.

Výstavba: - inženýrské sítě na klíč Rekonstrukce: - historické stavby Lité anhydritové podlahy. Výstavba: - průmyslové stavby Výroba a montáž: - haly všech typů - rodinné domy - občanské a bytové stavby

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

HOME STUDIO Činnost - lité podlahy - pokládka vinylových podlah - montáže interiérových dveří.

Hodinnový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - stěhování - natěračské práce - malířské práce - elektrikářské práce - úklidové práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zahradnické práce

Hlavní činností, kterou se zabývá stavební společnost Katrina Ros Group s.r.o., jsou rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Provádíme částečné i kompletní přestavby rodinných domů na klíč a zakázky realizujeme včetně kolaudace. Zajistíme Vám veškeré zednické práce, pokládku dlažby, obkladů, podlahové krytiny nebo montáž ...