Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Pokládáme plovoucí, laminátové, palubkové i dřevěné podlahy. Dále lakujeme, renovujeme a brousíme parkety, pokládáme koberce i PVC lina.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Prodej metrážových koberců, zátěžových koberců, hotelových koberců, kobercových běhounů, kobercových čtverců, nášlapů na schody, kusových koberců. Prodej pvc podlah, vinylových podlah, metrážových vinylů, vinylových dílců a čtverců. Prodej tkaného pvc dřevěných podlah, masivních podlah, dvouvrstvého dřeva a třívrstvého dřeva. Prodej vchodových a ...

Prodej koberců, kusových koberců, PVC podlah, vinylových podlah, vinylových dílců, dřevěných podlah a interiérových dveří. Kompletní podlahářský servis, kompletní montážní servis dveří a doprava.

Zhotoveni epoxidových průmyslových podlah

Stavební firma MISAD - Miroslav Kubeš provádí kompletní stavební práce. Zaměřujeme se na opravy a rekonstrukce domů, bytů a paneláků, zateplení, opravy koupelen, montáž sádrokartonu, opravy střech a mnoho dalších stavebních prací. Sídlíme v obci Lišov, okres České Budějovice. Stavební činnost, práce: - rekonstrukce, stavební úpravy (domy, ...

Maloobchod, velkoobchod, pokládka: - podlahové krytiny - parkety - PVC, vinyl, marmoleum - koberce - renovace dřevěných podlah.

Stavební firma Global Agent s.r.o. provádí rekonstrukce domů, bytů a koupelen i výstavbu nových rodinných domů. Nabízíme kvalitní dlaždičské, obkladačské, podlahářské, sádrokartonářské i sklenářské práce. Vyrobíme nábytek na míru a postaráme se i o Vaši zahradu. Sídlíme v Praze. Stavební společnost, práce, služby: - rekonstrukce domů, bytů, ...

Podlahářské práce, podlahář - pokládka PVC podlah, koberců, vinylových podlah, marmolea - pokládka dřevěných podlah a dřevěných parket.

Půjčovna lešení. Pronájem, doprava, montáž a demontáž lešení Stavební činnost. Výstavba a rekonstrukce objektů. Půdní vestavby. Fasády a střechy. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader. Izolace domů. Pokládka: - podlahy - dlažba.

Prodej, pokládka: -veškeré druhy podlahových krytin -zaměření, kalkulace zdarma. Dodáváme: -koberce -linolea, PVC -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy, korek. Zajišťujeme rozvoz zboží. Zhotovujeme anhydritové potěry. Služby: -čištění koberců suchou metodou. Provozovna: Soudní 67, Jevíčko.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Podlahářské práce: -broušení a nátěry podlah -korkové podlahy a korek -laminátové a dřevěné podlahy -laky a podlahové nátěry -pokládka laminátových a dřevěných plovoucích podlah -renovace starých dřevěných podlah. Malířské a natěračské práce: -válečkem, stříkáním -konstrukcí, nábytku, podlah, střech, okapů, svodů, ...

Práce: - podlahářské - truhlářské

Realizace litých podlah: - anhydritové - betonové - průmyslové

Vyrábíme a provádíme lité, anhydritové a betonové podlahy, potěry. Poskytujeme poradenství. Naše potěry jsou samonivelační. Ceník zašleme na požádání.

Služby: - podlahářství - sádrokartonářství - omítky a stěrky.

Podlahářství Jeka Zařizujeme prodej a montáž pro: Plovoucí podlahy Parkety, PVC, koberce, marmoleum Laminátové podlahy Vinylové podlahy Dřevěné podlahy Korkové podlahy WINEO PURLINE podlahy Prostředky pro údržbu podlahových krytin. Značky: Kährs, Witex, Parador, Solidfloor Podlahářství pro region Lázně Bělohrad, Jičín, Nová ...

Rekonstrukce domů - opravy bytů - rekonstrukce koupelen - výměna oken - zateplování - vestavba podkroví - podlahářské práce - zednické práce.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - laminátové, vinilové podlahy - PVC podlahy - koberce.

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Firma s obchodní značkou SLÁDEK PROFI CLIMB vznikla v roce 1992 a je zaměřena na stavební práce, údržby a rekonstrukce staveb, na práce prováděné ve výškách z vlastních plošin, lávek nebo také z lana. Jsme velmi kvalitně technicky i odborně vybaveni. Všichni pracovníci firmy jsou zkušení odborníci s bohatou praxí a jsou připraveni Vám zajistit ...