Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Dodávka - tepelná čerpadla Topenářské práce Instalace - podlahová vytápění Rekonstrukce - bytová jádra Instalatérské práce

Kovářské práce - zámečnické práce

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů cisternovými vozidly - do 3, 5t Likvidace - odpady Obchodní činnost Demolice Drobné zemní práce a terénní úpravy - stroje UNC 060, smykový nakladač, TATRA T815 Přípravy staveb

Pilařská výroba Těžba - dřevo Tesařské práce Výkup - dřevo

Protipožární nátěry Natěračské práce - nátěry fasády, střechy, okna, dveře, ploty, jímky, bazény Malířské práce - malby velkoprostorových hal (stříkací technika)

Topenářské práce Montáž - kotle na plyn - krby i s výměníkem Montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce - rozvody kanalizace, odpadů

KL Beton - dodavatel betonových podlah. Provádíme pokládku strojně kladených hlazených betonových podlah vhodných jak pro občanskou vybavenost, tak do méně zatížených provozů. Snížení kročejového hluku, pokládka tepelné a kročejové izolace, výztuž vlákny.

Stavební práce: -prodej, montáže stavebního systému Velox -projekční činnost -lité betonové podlahy a anhydritové podlahy.

Služby, montáž, servis: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud, slaboproud - hromosvody včetně revize - revize-elektro - revize ručního elektrického nářadí - servis.

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Stavební práce: - tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS - stropní konstrukce - šikmé střechy.

Výroba: - truhlářské práce - dveře, schodiště, ploty, vrata, balkóny - nábytek.

Výroba: - dřevařská - kusová, sériová - soustružení dřevěných bytových doplňků - nohy, sloupky, balustry, úchytky - restaurování nábytku.

Práce: - vrtané studny průměr 155 mm - vyhledávání vodního zdroje - vrtové práce v lomech - atestované pažnice na pitnou vodu - vrty pro tepelná čerpadla - nákladní doprava - montáže čerpadel.

Práce: - zámečnické - řezání vodním paprskem - obrábění CNC soustruhem - výroba ozubených kol.

Výroba, montáž: -bezpečnostní skla Conne a Restex -protipožární skla Antifire -protipožární uzávěry -neprůstřelná a speciální skla.

Oprava, servis: -potrubní služba -centrální vysavače. Prodej, montáž: -solární topení.

Pokládka a prodej: -podlahové krytiny jako je marmoleum, parkety, dřevěné podlahy, laminátové podlahy, koberce, stěrky a nově garnyžové soupravy -podlahové a přechodové lišty -kusové koberce -dřevěné a kovové garnyže -parketové tmely, laky -parketové vosky atd.

Pronájem - výškové plošiny Výškové natěračské práce Výškové práce Výškové klempířské práce Výškové pokrývačské práce

Výroba: - lisování - děrování, ohýbání, prostřihování - výroba nástrojů - drobné zámečnické práce.

Dodávka, e - shop a montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektroinstalační práce Dodávka, e-shop a montáž - fotovoltaické elektrárny Dodávka a montáž - topné systémy E-shop - centrální vysavače - fotovoltaické elektrárny - LED svítidla - zabezpečení objektů

Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: -plynové kotle DESTILA, BERETA, FERROLI, JOHN WOOD, NEFIT, GMR Skuteč, HOFER -plynoinstalace -vodoinstalace -kotelny -rozvody vzduchu.