Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -montáž sádrokartonových konstrukcí -dodávka materiálu -kazety -podhledy -příčky -půdní vestavby -tepelná a akustická izolace -malířské a natěračské práce -drobné stavební práce -podlahy -zateplování budov -poradenství.

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Činnost: - zasklívání balkonů a lodžií.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - lakování a olejování dřevěných podlah - pokládka parket - broušení a renovace parket a dřevěných podlah - pokládka plovoucích laminátových podlah - pokládka PVC - pokládka vinylových dílců - pokládka linolea - pokládka koberců.

Služby - hlubinné vrty pro tepelná čerpadla - studnařské práce - pilotové zakládání.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Prodej, montáž: -plastová a dřevěná okna -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -zateplování budov -garážová vrata -interiérové dveře -stínící technika.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Služby: - elektroprojekty - projektování slaboproudých systémů - měření a analýza kvality elektrické energie - elektroinstalace - strukturované kabeláže - optické kabeláže a sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace

Služby: - montáže a opravy elektrických zařízení - ŘZS, EPS, CCTV, STA - strukturovaná kabeláž - čidla a domovní telefony - revize el.zařízení do 1000V - revize nářadí a spotřebičů.

Veškeré geodetické práce: - geodézie v katastru nemovitostí: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie: - tvorba polohopisných a výškopisných podkladů pro tvorbu projektové dokumentace - výkon funkce odpovědného geodeta - vytyčení stavebních objektů a tvorba protokolů - zaměření ...

Stavební práce: -sanace vlhkého zdiva metodou podřezání -tryskání ocelových konstrukcí -drenážní a odvětrávací systémy staveb -lokální opravy průmyslových podlah -opravy hydroizolačních plášťů plochých střech -hydroizolace spodních staveb.

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Elektro studio - projekce, školení a revize elektro NN. Soudní znalecké posudky.

Veškeré zemní práce, stavby kamenných opěrných zdí, rybníky a jezírka, úpravy zahrad a terénu, hloubení výkopů, přípojky, základy. Stroje:Menzi Muck-lžíce 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovací lžíce, kátrovací lžíce. Bobcat T190 pásový smykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibagr 2, 5tuny. Hákový nosič kontejnerů Volvo FM12 nosnost 15, 5tuny, ...

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.