Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma ROVASTAV se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcí budov, zateplením objektů, pokládáním obkladů a dlažeb a přidruženými stavebními činnostmi.

Činnost: - anhydritové podlahy - sádrokartony

Stavební firma. Služby: - realizace staveb, novostavby, rekonstrukce - stavby občanské, bytové - stavby průmyslové a inženýrské - stavby památkově chráněné - zateplování budov - instalatérské práce - práce montážní plošinou

Malířství a natěračství -Specializovaný maloobchod

- zámečnictví - nástrojářství - ubytovací služby - vodoinstalatérství - topenářství

Drátěný program : - sítě, stěny, paravany z pletiva pro zavěšování zboží, háčky, ramena, police. - prospektové nástěné držáky a stojany - regály a stojany pro obchodní firmy, do kanceláří a domácností - kontejnery na objemné zboží Interiéry na zakázku : - výroba kovového nábytku nazakázku, vitríny, pulty, bary, podhledy, interierová ...

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž - satelitní rozvody Elektroinstalace - rodinné domy - byty - školy - firmy, ... Rekonstrukce - byty Rekonstrukce - bytová jádra

Stavebnictví -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení

Práce: - malířské - natěračské - malby bytů, interiérů, staveb - nátěry oken, dveří, fasád, nábytku, střech - tapety - písmo. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Anhydritové podlahy a montáž sádrokartonu. Zajišťujeme v lokalitě Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Náchod, Mladá Boleslav, Librec a další města Východních Čech.

Velkoobchod: - topenářský materiál - instalatérský materiál - desková otopná tělesa RADIK - článková litinová tělesa KALOR - koupelnová trubková dekorační tělesa - plynové kotle - kotle na tuhá paliva. Výrobci: - KORÁDO Česká Třebová - ŽDB Bohumín.

VEROS Výroba: - elektrické rozvaděče nízkého napětí typizované, atypické. Práce: - elektromontážní. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, jističe, spínací prvky - svítidla - elektrická topná tělesa - akumulační ohřívače vody. Výroba: - elektrorozvaděče - Trutnov, Spojenecká 249/14 tel.: 499817010.

Realizace koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader. Obkladačské práce. Pokládka dlažby.

|Zámečnictví a kovářství

Elektrotechnické práce: - veškeré drobné elektrikářské práce - elektroinstalace v bytech a domech - údržbu - elektromontáže v průmyslových objektech - opravy a rekonstrukce - hromosvody - elektrické vytápění - servis - elektro projekty - elektro revize - vyhledání poruch.

Prodej, pokládka - obklady - dlažby

Dodávka a montáž podlahových krytin. - PVC - koberce - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - parkety - podlahové palubky - korkové podlahy - přírodní linoleum - vinylové podlahy - OSB desky - samonivelační stěrkové hmoty.

Tesařské práce Truhlářské práce

Výroba, projekty, servis: -seřízení, opravy a revize ochran -montáž, opravy a revize rozvaděčových skříní -sekundární zkoušky seřízených ochran -primární zkoušky ochran -uvádění zařízení do provozu -školení obsluhy. Adresa provozovny: Krkonošská 147, 542 23 Mladé Buky

Truhlářství: - výroba z masivu a lamina. - skříně - stoly - židle - postele. Dodávky dveří, zárubní i celých výloh. Problém není kompletní kuchyňská linka ani rám obrazu.

Provádíme veškeré služby týkající se podlah: Maloobchod, velkoobchod, prodej, odborné poradenství: - zpracování cenových nabídek - bezplatný rozvoz zboží až do domu - obšívání koberců - třásnění koberců - obyčejné a nivelační stěrky - instalaci dřevotřískových a osb. desek - renovace starých podlah - odbornou instalaci ...

Provádíme: - stavební a technologické elektroinstalace včetně dodávek rozvaděčů a el. zařízení - rozvody slaboproudu a měření a regulace - venkovní kabelové rozvody a veřejná osvětlení - servisní činnost Vyrábíme : - rozvaděče nn stavební, - technologické a rozvaděče pracovních strojů - zásuvkové, ovládací a svorkovnicové skříně