Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství, podlahářství - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba na zakázku - dětský nábytek

Kamenosochařství. Výroba pomníků, obnova písma a přípisy. Zhotovení a osazení kuchyňských desek, obklady kamenem. Výroba umělého kamene a teracových podlah. Renovace drobných památek. Opracování kamene pískováním, jehlováním či standardními kamenickými technikami.

Činnost: - stavební práce - tesařské práce - výkopové práce - vodoinstalace - kanalizace a montáž ČOV - elektroinstalace

Truhlářství: - výroba nábytku - zařízení interiéru - stavební výroba.

MANAS Malířské práce: -malování bytových i nebytových prostor, průmyslových hal, občanské výstavby, jídelen, restaurací apod. -malby fasád a nástřiky Variopaint. Natěračské práce: -nátěry oken, dveří, ocelových i dřevěných konstrukcí, střech, radiátorů a podlah. V rámci zakázek provádím i drobné zednické práce a opravy.

Rekonstrukce historických staveb - tesařské práce - výškové práce - opravy, rekonstrukce

Zemní práce . Autodoprava vozy Tatra + vlek. Stavební práce.

Stavební firma. Práce: -stavební, -zednické, -pokládka zámkové dlažby. Doprava: -nákladní.

Výroba, montáž: -elektromotory -generátory -elektrická rozvodná a spínací zařízení -elektroinstalace.

Prodej, montáž a servis podlahového a radiátorového topení. Prodej a instalace sanitárního zboží, instalatérské práce.

Projekce, montáž a revize - elektroinstalací v bytové i průmyslové výstavbě. - revize a kontroly elektrických spotřebičů - rekonstrukce a modernizace elektroinstalací objektů - oprava a montáže distribučních sítí NN - provádíme montáž, údržbu a opravu veřejného osvětlení - zemní práce mikrorypadlem - práce montážní plošinou - ...

Práce: - izolatérské - pokrývačské - klempířské - hydroizolační - opravy a nátěry střech

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Kompletní instalace na klíč: -topení ústřední i podlahové topení -olejové topení -rozvody vody -domovní a venkovní odpady -rozvody plynu - domovní a průmyslové plynovody -koupelny. Solární ohřev vody. Instalace tepelných čerpadel. Instalace výměníkových stanic (horkovodní a parovodní) pro malé bytovky i vícebytové ...

Pavelka PKP Stavební firma, stavby, střechy: -stavební práce -rekonstrukce střech -půdní vestavby -truhlářské práce -zámečnictví -projekty a statiky staveb.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba stavebně truhlářská -dřevěná okna -dveře

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -stoly, židle. -kuchyňský nábytek. -špaletová okna. -dřevěné obklady. -dřevěné schody.

Truhlářství, výroba: -didaktické pomůcky pro děti od 3 let -didaktické pomůcky pro děti handicapované -učební didaktické pomůcky pro 1. stupeň ZŠ

Stavební firma: - novostavby a rekonstrukce domů a průmyslových hal - dílčí stavební a řemeslné práce - rekonstrukce koupelen a jiné drobné zednické práce - provádění dodatečného odizolování objektů - zateplování budov - truhlářské a tesařské práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské práce - pokládka podlahových krytin - ...

Velkoobchod, maloobchod. Prodej tepelné techniky JUNKERS, Bosch, Thermotechnik: -kotle plynové závěsné, stacionární -průtokové ohřívače teplé vody -kondenzační kotle, zásobníky TUV -regulace prostorová, ekvitermní -topenářský materiál. Montáže: -ústřední topení radiátorové-podlahové -domovních plynovodů, revize ...

Provádíme veškeré kamenické práce v exteriéru i interiéru + -dodávky materiálů - obklady - dlažby - kuchyňské desky - koupelnové doplňky - parapety - kamenné zídky - renovace kamene - kamenná schodiště - hřbitovní architektura - zahradní architektura - a jiné.

Strojní a stavební zámečnictví, zakázková výroba z nerezu a oceli: - atypická výroba z nerezu a hliniku - nerezová a ocelová schodiště a zábradlí - výroba nerezových vozíků - výroba atypických nerezových a hlinikových konstrukcí - okenní nerezové zábrany - výroba hliníkových skládacích nájezdů pro motocykly a čtyřkolky - sváření ...

Technické instalace ve stavebnictví. Projekce, montáž: - zdravotní technika - rozvody plynu, vody, topení - vzduchotechnika - plynovody, vodovody, kanalizace - malé čističky odpadních vod. Sklad: - Trutnov, K Úpě.

Projekce, montáž, opravy, revize: - hromosvody. Prodej: - hromosvodářský materiál. Pronájem: - plošiny MP 27m. Opravy, nátěry: - střechy. Práce: - výškové.