Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické práce, výroba, montáž - vjezdová vrata - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonů.

JSK - truhlářství. Výroba - zahradní dřevostavby - nábytek z masivu - pergoly - altány - zahradní nábytek.

Práce, řemeslo: - zámečnictví - kovovýroba - svařování

REMONT-RSV, stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce, - sklenářské práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - monolitické stavby - základové desky - výstavba rodinných domů - demolice - zemní práce.

Činnost, pokládka, montáž - průmyslové podlahy - lité podlahy - kamenný koberec - plovoucí, vinylové podlahy.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - stoly, židle, skříně

Činnost: - výkopové práce - terénní úpravy - stavební práce - úklidové práce - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí - lešení

Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč - zateplování budov - obklady, dlažby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - zateplování fasád - zednické práce - strojní omítky - sádrokartonářské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Truhlářství. Výroba - dveře, okna - kuchyně - skříně - postele - pergoly.

Kamenictví - kamenické práce. Klientské centrum - adresa: K Nouzovu 446, 267 12 Loděnice u Berouna. Obchodní oddělení Praha - adresa: Zborovská 43, 150 00 Praha 5 - tel. 251 510 693.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a půdních vestaveb na klíč - obkladačské - zednické práce - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT se zaměřuje na provádění instalatérských a topenářských prací. Dodáváme a montujeme rozvody vody, topení, plynové kotle, elektrokotle, podlahové vytápění i tepelná čerpadla. Naši další činností je revize a strojní čištění kanalizace. Sídlíme ve městě Hořovice. Topenářské, plynařské práce, dodávka, montáž: - ...

Práce: - zemní, výkopové, bagrování - nákladní autodoprava (odvoz odpadu, stavební suti) - stavební - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - strojní omítky, zateplování - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Potřebujete nové topení? Chcete provádět rekonstrukce topení nebo plynu? Obraťte se na instalatéry a topenáře z firmy KOVO Johan! Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost na trhu. Cenové nabídky zpracováváme zdarma po zaměření nebo z dodané projektové dokumentace. Nabízíme ...