Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské práce: - vchodové a interiérové dveře - dětský a zahradní nábytek. Truhlářská výroba: - dětský nábytek - zahradní nábytek - vchodové a interiérové dveře - okna - nábytek - dřevěné hračky a ruční řezba.

Výstavba: -zdivo z lomového kamene. Zemní práce pomocí bagrem MENZIMUCK. Vodohospodářské stavby. Výstavba: -vodovody -kanalizace.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Nabízíme realizaci anhydritových a betonových podlah. Jedná se o lité podlahy. Jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak i pro školy, kanceláře a průmyslové prostory. Po anhydritové podlaze lze chodit cca za 24 hod.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Zámečnictví: -zámečnická pohotovost -otevírání aut, bytů -výroba klíčů dle zámků.

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Elektromonážní práce od přípojek až po kompletní montáž slabo a silnoproud. Elektrické vytápění akumulační, přímotopné, kotle, konvektory včetně regulace. Elektrorozvaděče stavební, elektroměrové domovní, technologické, měření a regulaci. Montáž hromosvodu. Revizní zprávy výchozí, pravidelné. Opravy a údržba.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Stavební práce: -zednické práce -rekonstrukce domů, bytů -omítky, fasády, zateplení -demolice -montáž sádrokartonu -úpravy, realizace zahrad (návrhy, pergoly, jezírka, vodopády).

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Stavební práce všeho druhu: -výstavba domů -drobné zednické opravy (dlažba, obklady, jádra).

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.