Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární systémy REGULUS, JUNKERS, IMMERGAS

Již více jak 20 let zajišťujeme: - měření radonu na stavebních pozemcích - radonový index - krátkodobá měření radonu v budovách Stanovení radonového indexu stavebních pozemků. Měření radonu v objektech před rekonstrukcí a kolaudací. Minimální dopravní náklady účtujeme z regionálních center: Česká Lípa Hradec ...

Kominictví Rychlé a kvalitní kontroly komínů Provedeme kompletní kontrolu komínového tahu, průduchu, stavu kouřovodu a spalinových cest.

Provádíme: - montáž a údržba veřejného osvětlení - elektroinstalační práce - stěhování těžkých břemen a výrobních celků

Zajišťujeme: - zemní práce - výkopové práce - hloubení základů rodinných domů - hloubení základu komerčních objektů - terénní úpravy.

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - hromosvody.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební práce. Montáž: -sádrokartony půdní vestavby, příčky, podhledy, bytová jádra -elektroinstalace. Práce: -malířské -úklidové.

Práce: - pokrývačské - zednické - sádrokartonářské.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Provádíme plynofikace včetně vypracování projektové Dokumentace, revize a spuštění Prodáváme a montujeme: Kotle na plyn i tuhá paliva Ostatní plynové spotřebiče Klasické a podlahové vytápění z kovu a plastu Vodoinstalace, sanitární zařízení a vybavení koupelen Provádíme záruční a pozáruční servis plynových kotlů značek Buderus a Protherm

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí