Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tesařské prácevýroba, dodávka a montáž - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Služby: -projekce TZB-plyn, ústřední vytápění, kanalizace a vodovod -výchozí, provozní revize plynových zařízení -odborné prohlídky kotelen -školení obsluhy plynových zařízení a kotelen -poradenská činnost v oblasti plynových zařízení.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Provádíme veškeré geodetické práce v inženýrské geodézii a katastru nemovitostí, za příjemné ceny a v rozumných termínech. V inženýrské geodézii nabízíme • Vyhotovování mapových podkladů pro projektové práce • Geodetické práce během výstavby • Zaměření a výpočet kubatur • Vytyčování staveb • Zaměřování skutečného provedení ...

Nabídka kominických služeb: pravidelné kontroly a čištění spalinových cest revize Vložkování a frézování komínů Opravy komínů Poradenství

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn

Práce, vrty: -vrtání studní -čištění a vyhledání pramene -podvrty, protlaky a mikrotulneláže v běžných, ale i těch nejtvrdších horninách, kde selhávají i ty nejsilnější stroje -zemní práce kolovým rypadlem JCB 3CX -nákladní autodoprava -půjčovna mechanizace -pracujeme v celé České republice.

Geodezie: -geodetické práce, inženýrská geodezie -katastr nemovitostí. Služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské a zámečnické práce.

Služby: - stavby vodovodů, kanalizací - stavby pozemních komunikací, zpevněných ploch, nivelace poklopů, teplá zálivka spár, - nákladní autodoprava

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Služby: -zemní práce bagry CAT, KOMATSU -nákladní doprava TATRA 815.

Služby, práce: -malíř, natěrač.

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Služby: Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Rekonstrukce, opravy: -střechy

Inter-Styl Výroba, prodej, truhlářství: - jídelní a konferenční stoly z masivu (buk, dub) a z dýhovaných polotovarů -masivní a dýhovaný nábytek - židle - zakázková výroba interiérů.

Práce, služby: -stavební -zednické -instalatérské.