Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malíři a natěrači z firmy Malířské a natěračské služby Hubíkovi působí v okolí Zlína, v lokalitě Zlínský kraj. Malířské práce provedeme kompletně v bytových i průmyslových objektech, s oškrabem staré malby i penetrací. Natěračské práce zaměřeny na nátěry konstrukcí, oken, dveří, zárubní i průmyslové nátěry.

Instalatérské práce - rozvody vody v plastu, mědi, alpexu. Koupelny na klíč. Topenářské práce. Plynařské práce.

Společnost KKS-SERVIS, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá veškerou stavební činnosti. V rámci našich služeb nabízíme především komplexní stavby, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor, kanceláří a výrobních hal, včetně zpracování projektové dokumentace. Realizujeme např. stavební systémy ze sádrokartonu, tepelné ...

Kamenictví. Na prodej nové náhrobní kameny, pomníky, hřbitovní doplňky. Rekonstrukce starých náhrobních kamenů a pomníků. Broušení a čištění hrobů. Pískování, renovace písma. Gravírování fotoportrétů. Leštění a řezání žulového kamene.

Práce, montáž: -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -příčky -obklad umakartových koupelen sádrokartonem -rekonstrukce vnitřních stěn suchou omítkou – sádrokartonem -zvuková a tepelná izolace minerální vlnou.

Dodávka, montáže: -střešní pláště, ploché střechy -zateplení nových budov, objektů -sanace průmyslových objektů -bytové i rodinné domy, domů -kompletní stavební práce. -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -kompletní realizace střech, spodní izolace, hydroizolace, hydroizolační stěrky. Poradenství v oboru střešních ...

Vodoopravářské, topenářské, plynařské práce Drobné instalatérské práce.

Kominictví. Práce: - frézování komínů, dehtu v komíně - vložkování komínů - kontroly komínů dle vyhlášky 34/2016 Sb - čištění komínů - prohlídky inspekční kamerou. Měření: - Co - tahu komína.

Kominické prace -čištění komínů a kontrola spalinovych cest -vložkování kominu -opravy starých komínů -frézování komínů a vypalovani kominu - drobne zednicke prace( oprava dvirek a opravy kominu) -vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské.

Karel Chloupek se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce domů, bytů, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Výroba: - díly pro kovové palety - kovové palety - obouvací lžíce - drátěný program - výrobky z plechu a ploché oceli - ocelová dlažba. Práškové lakování. Práce: - střižné lisování - tahové lisování - zámečnické a svářečské.

Stavební práce - občanské a průmyslové stavby - stavby rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytových jader ... Montáž obkladů a dlažeb - keramické, z přírodního kamene, mramoru Zateplování budov Solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce Pokrývačské práce Malířské práce Elektromontáže

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -stavební projekce -udržovací práce na stavbách -podlahové vytápění -solární ohřev, kolektory, tepelná čerpadla.

Instalatérské práce: - vodoinstalatérství - rozvody, montáže potrubí vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení - plynařské práce, instalace, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Rekonstrukce: - rozvodů topení - rozvodů plynu - sociálních zařízení - vodovodního vedení. Návrhy, montáže, ...

Společnost Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské i natěračské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádíme protipožární nátěry stavebních, ocelových konstrukcí, vysokotlaké stříkání technikou airless. Dále obytné kontejnery - nátěry, malby, tapetování, malování bytů, kanceláří, administrativních i výrobních prostor - dekorativní ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Jiří Vidrman poskytuje vodoinstalační, topenářské a plynařské služby pro byty, rodinné a bytové domy.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba a montáž pomníků. Sekání písma a opravy stávajícího.

Stavební firma. Domovní elektroinstalace. Stavební opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz suti.

Výškové práce horolezeckou technikou: - průmyslové mytí - nátěry - sanace fasád - kácení stromů - montáže na nedostupných místech ve výškách.

Kamenictví, kameník: - zpracování přírodního kamene - výroba kamenných pomníkových dílů - výroba kamenných stavebních dílů - výroba gravírovaných ornamentů - prodej stavební chemie AKEMI.