Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Nákladní doprava. Služby: - inženýrská činnost ve stavebnictví - interiérové nástřiky Montáž: - sádrokarton - montované podhledy. Práce: - malířské, natěračské.

Nabízíme firma sídlící v Rožnově pod Radhoštěm nabízí svým zákazníkům především obkladačské práce, a to jak v novostavbách, tak i při rekonstrukcích. Pokládáme i velkoformátové obklady a dlažby a také kamenické rohy až do délky 125 cm. Dále také provádíme kompletní rekonstrukce kuchyní, bytových jader, podlah, schodišť balkonů atd. včetně ...

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Návrhy, realizace: -interiéry, rekonstrukce interiérů. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konstrukce -zámečnické konstrukce - nerezové prvky: -zábradlí, přepážky, madla, atypické prvky. Montáže: -sádrokartonové příčky -stropní podhledy.

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Kameník. Kamenické a stavební práce: - pomníky - rekonstrukce náhrobků a pomníků - obklady stěn, schodišť, parapetů a dlažeb kamennými deskami - pracovní desky do kuchyní - kuchyňské žulové desky - koupelnové a krbové desky - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby vnitřní ...

Stavební firma. Generální dodávky staveb. Certifikáty: - ČSN EN ISO 9001 - ČSN EN ISO 14001 - OHSAS 18001. Stavba, výstavba, provádění, realizace, změny, odstraňování: Stavby na klíč: - průmyslové - občanské - bytové. Dodávka a montáž: - sádrokartonové konstrukce - tepelné a zvukové izolace. Pobočky: Kancelář Praha ...

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -střechy - ploché, šikmé -střešní systémy -původní vestavby: -sádrokartonové příčky, sádrokartony -palubky (palubkové). Izolace spodních staveb. -hydroizolace, izolace proti vodě. Práce: -sanační -malé zednické -klempířské: -žlaby -rýny -oplechování.

Realizace: - pergoly - altány - střechy Zateplování fasád. Betonářské práce. Montáž a demontáž: - lešení - sádrokartony Pokládka: - zámková dlažba - obklady koupelen Výstavba: - rodinné domy.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč, obklady, dlažby, sádrokartony, veškeré zednické a stavební práce, fasády, instalatérské a topenářské práce, elektroinstalační práce, veškeré podlahářské práce, plastová okna, interiérové dveře, rekonstrukce Interiérů na klíč.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - omítky, fasády, zateplovací systémy fasád - koupelny na klíč - dlažby, obklady - sádrokartony Půjčovna lešení.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáže zateplovacích systémů a sádrokartonů

služby: - kácení stromů - mytí oken - montážní, zednické a natěračské práce - průmyslové čištění, - instalace reklam - rekonstrukce domů, bytů a koupelen - fasády - sádrokartony - střechy - úklid sněhu

Mistr stavitel. Rekonstrukce domů, bytů. Práce: - zednické - tesařské - podlahářské - sádrokartony - malířské, tapetářské - koupelny, bytová jádra - rekonstrukce kuchyně.

Společnost Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště působí po celé ČR v oboru výstavba dřevostaveb a sádrokartonářské práce. Montujeme dřevěné, nízkoenergetické domy a také dřevěné terasy, domky a kůlny ze dřeva. Sendvičové dřevostavby realizujeme na klíč - jedná se o nízkoenergetické stavby plně srovnatelné se zděnými domy. Výstavba sendvičové ...

Stavební práce: - zateplování fasád - montáž sádrokartonu - renovace balkonů - zednické práce - obklady, dlažba.

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Výstavba, rekonstrukce, zateplování rodinných domů, bytových domů. Práce: - obkladačské a sádrokartonářské práce - nátěry fasád - čištění fasád pomocí vysokotlakých přístrojů - odstranění mechů, řas a plísní ze všech druhů povrchů. Vizualizace fasád.

Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti