Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Prodej, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a ocelové podhledy a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND FORMAL -sádrokartony -minerální podhledy.

Práce: -sádrokartonářské -zateplování budov PAULÍN, STOMIX -dekorační omítky -obklady koupelen -bytová jádra -opravy komínů -zelená úsporám.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Nákladní doprava. Služby: - inženýrská činnost ve stavebnictví - interiérové nástřiky Montáž: - sádrokarton - montované podhledy. Práce: - malířské, natěračské.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Stavební firma. Generální dodávky staveb. Certifikáty: - ČSN EN ISO 9001 - ČSN EN ISO 14001 - OHSAS 18001. Stavba, výstavba, provádění, realizace, změny, odstraňování: Stavby na klíč: - průmyslové - občanské - bytové. Dodávka a montáž: - sádrokartonové konstrukce - tepelné a zvukové izolace. Pobočky: Kancelář Praha ...

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč, obklady, dlažby, sádrokartony, veškeré zednické a stavební práce, fasády, instalatérské a topenářské práce, elektroinstalační práce, veškeré podlahářské práce, plastová okna, interiérové dveře, rekonstrukce Interiérů na klíč.

Mistr stavitel. Rekonstrukce domů, bytů. Práce: - zednické - tesařské - podlahářské - sádrokartony - malířské, tapetářské - koupelny, bytová jádra - rekonstrukce kuchyně.

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Služby: -stavební práce -zednické práce -rekonstrukce objektů, bytových jader -omítky, dlažby, obklady, sádrokartony

Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, stropy, příčky, kompletní rekonstrukce půdních, bytových a nebytových prostor, zednické práce, zateplování budov.