UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Montáže, instalace: - ústředního topení, podlahového topení - plynových kotlů, elektrokotlů - plynových topidel - plynových i elektrických ohřívačů vody. Veškeré vodoinstalatérské práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Instalatérství - vodo topo plyn. Práce: - vnitřní rozvody vody a kanalizace - plynoinstalace - plynovodní přípojky, domovní, průmyslové plynovody - ústřední vytápění - montáž rozvodů ústředního topení, podlahové topení - montáž zařízení pro chlazení.

Instalace, montáž: -vodoinstalace z plastu, měďi, pozinku -svařování odpadního potrubí Gerberit -topení podlahové a ústřední -plynoinstalace. Montáž, opravy, revize, zkoušky: -vyhrazená plynová zařízení. Montáž, servis: -plynových, kondenzačních kotlů - DESTILA, PROTERM, TERMONA, VIADRUS, QUANTUM, JOHN WOOD.

Holdingová společnost: - ROVINA, a.s. - MAGNETON a.s. - ORTIKA a.s. - ORTIKA-CZ s.r.o. - SIJA s.r.o. - VLM a.s. - Moravská protetika s.r.o. - SK Hanácká Slavia - AGRO Rovina s.r.o. - Magneton Trading s.r.o. - EXCETERA a.s. - Rovina Energy a.s. - PAL MAGNETON a.s. - AUTOCORRECT s.r.o. - PAVOR Duplex a.s. - LUMBUS ...

Dodávka, montáže, instalace: -vyhrazená plynová zařízení: -plynovody a přípojky -regulační stanice plynu -topení z plastů, oceli a mědi -výstavba - teplovody a horkovody z předizolovaného potrubí. Rekonstrukce: -kotelny a výměníkové stanice. Práce: -komplexní plynofikace měst, obcí včetně projekce -domovní ...

Instalatérské práce: - vodoinstalační - instalace vody - topenářské práce - topení

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační: -opravy stoupaček -zdravotní instalace: -rozvody teplé, studené vody, odpadů, bojleru -TOPO, topenářské: -dodávka, montáže - topné systémy, kotle.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Komplexní služby: - podlahové vytápění od firmy Rehau - vodoinstalatérství a topenářství.

Instalatérství. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Zednictví. Montáže velkoformátových obkladů a dlažeb. Montáže: - podlahového topení BEKOTEC-THERM - elektrického topení DITRA-HEAT - moderní LED – technologie osvětlení. Komplexní řešení terasy či balkonu.

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Inteligentní řešení vytápění, komletní systém s nadstandarní zárukou od jedné společnosti. Prodej a dovoz chlazených jídel.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Společnost VAE THERM, spol. s r.o. poskytuje odborné služby především v oblasti komunální energetiky formou expertní, technické a inženýrské činnosti, zpracování projektových dokumentací a vlastní provádění staveb na klíč se zajištěním pružné reakce na požadavky zákazníka. Nedílnou součástí naší činnosti je poskytování rad a doporučení pro širokou ...

Společnost BAHEN Zbyněk Hejný ze Zlína se Vám postará o kompletní bytový servis a zajistí kvalitní instalatérské práce. Působíme převážně ve Zlínském kraji, kde také provádíme opravy topení a vše okolo domácích vodáren a kotelen. Firma nabízí bytový a instalatérský servis: - instalatérské práce - vodoinstalace - domácí kotelny - plynové a ...