UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Práce: -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce, bytová jádra na klíč, kamenný koberec, fasády, snížené stropy, vodo topo, elektro, malířské práce, podlahy.

Práce: -plynofikace: -rodinné domy, průmyslové objekty, plynové kotelny bez omezení výkonu, revize -vodoinstalaterství: -RD, průmyslové objekty, kanalizace, bytová jádra -topenářství: -RD, byty, bytové domy, průmyslové objekty -solární ohřev vody s dotací zelená úsporám.

Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Montáž, instalace, servis: - průmyslové vodo, topo, plyn - kanalizace - výměna technologických celků. Plynovody: - plynofikace - domovní přípojky plynu. Vodovody: - přeložky vodovodů, plast, litina - realizace domovních vodovodů Kanalizace Čištění topných systémů.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatérské služby, instalatérské práce, instalace, prodej, dodávka, montáž, montáže: -topenářské: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, topná tělesa, kotel, kotlů ústředního topení -dodávka plynových spotřebičů, plynové spotřebiče, ohřívačů vody, ohřívače, bojlery, bojlerů, ...

Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce: -montáže rozvodů, rekonstrukce, výměny baterií -výměna stupaček -montáže solárních kolektorů, solární systémy -tepelná čerpadla -montáže, výměny kotlů, topných těles, podlahového topení -montáže průmyslové kotelny, plynovodů, plynových spotřebičů - kotle, karmy, sporáchy -montáže ...

Vodoinstalatérství, topenářství.

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.