Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Výroba, práce: -truhlář, truhlářství.

Výroba: -kuchyní, kuchyně na zakázku -různý výběr materiálů a doplňků -vestavěné elektrospotřebiče -navrhneme, vyrobíme a zabudujeme kanceláře -studentské pokoje -interiéry -nábytek sektorové kuchyně (tvarovaná i hladká dvířka) -ložnice -dětské pokoje -kazetové, interiérové a vchodové dveře -dvoulůžka -válendy s úložným ...

Truhlářství, podlahářství. Práce se dřevem.

Ruční výroba: - nábytek - postele - bytové doplňky Ruční výroba: - kované ploty Umělecké kovářství - výroba: - umělecké kování - netradiční dárky - umělecké předměty - plastiky Výroba: - umělecké kování

Činnost: - sklenářství - truhlářství. Pilařská výroba v Jemnici, nábytek a stavební řezivo, eurookna, altány, pergoly. Sklenářské práce s hlavním zaměřením na výrobu izolačních dvojskel a trojskel.

Truhlářství. Výroba -interiérové dveře -barové stoličky -postele, stolky -vrata -kuchyňký stůl -lavice a židle -kuchyňské sestavy -okna - interiérové, exteriérové dveře -obklady, obložení stěn, stropy -schodové sestavy.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.

Činnost - stavební činnost, inženýrské sítě, zemní práce - zámečnická výroba - truhlářská výroba - nákladní doprava.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - špaletová okna - dřevěná schodiště - dřevěná vrata - pořez kulatiny.

Truhlářská výroba: -nábytek pro restaurace a bary kuchyně obývací stěny ložnice -okna -vnitřní dveře-masiv

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž nábytku: -na zakázku kuchyňské linky, vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský, ordinační nábytek -dveře, skříně, komody a další doplňky z masivu.

Zakázkové truhlářství a realizace dřevostaveb zajistí Jiří Hroch. Vyrábíme dřevěná okna, dveře, ale také samostatná schodiště a různé bytové doplňky od stolů až po parapety. Provádíme i větší zakázky nábytku z masivu, dětských pokojů, ložnic a ostatních pokojů. Také vám postavíme kompletní dřevěný dům na klíč.

Výroba: -celodřevěná samonosná schodiště -olepovaná schodiště -nášlapy na kovovou konstrukci -kuchyňské linky -celomasivní nábytek, kusový nábytek -kompletní vybavení interiéru -celomasivní dřevěné dveře -kompletní uložní na beton, včetně zábradlí se soustruženými prvky -klasické laťkové -bavorské balkony včetně květináčů -pro ...

Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -kuchyň, kuchyně -pracovní desky -možnost vestavěné spotřebiče. Kuchyňské studio: -návrh kuchyně. Otevřeno: -Po-Pá:8-16hod. So:dle dohody

Vyrábíme: - moderní okna a dveře - dřevěná a špaletová okna- dřevěné dveře - posuvné stěny a balkónové dveře

Provozujeme zakázkové truhlářství. Specializujeme se na interiéry kostelů, kaplí, kostelní lavice a mobiliářové prvky sakrálních budov. Vyrábíme také oltáře, obětní stoly, zpovědnice, ambony nebo schodiště.