Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Práce truhlářské-výroba: -nábytek, dveře. Montáž: -dřevostavby.

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Výroba, prodej rakví a pomníků pro psy a kočky.

Firma Truhlářství Vít Němec se sídlem v okrese Třebíč se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Naše činnost: - zakázkový výroba nábytku - výroba kuchyní - renovace kuchyňského nábytku - další.

-truhlářské práce -řezbářské práce -tesařské práce Výroba domů, restaurací, kulturních i historických objektů. Realizace dřevostaveb.

Renovace kuchyňských linek, nábytek na míru, zakázková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů, - připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů - vyrábíme jak z lamina, tak z masivu - pokládka plovoucích podlah - ...

Truhlářství: - schodiště - postele - bytový, kancelářský nábytek - ložnice, kychyně - dětské pokoje.

Truhlářská dílna - ruční výroba nábytku, dekorací, bytových doplňků, vybavení pro interiér i exteriér. Vytváříme i kompletní řešení interiérů od návrhu až po realizaci. Provádíme mimo jiné gravírování, řezání a značení laserem. Vyrábíme nábytek, dekorace, vybavení barů a restaurací.

Práce, výroba zakázková: - dřevovýroba - truhlářství - vybavení obchodů - kusový nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady - kuchyně - ložnice - vybavení interiéru - počítačový nábytek.

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Truhlářství - truhlářské práce Výroba oken a dveří

Výroba, prodej: -vestavěné skříně -kuchyně na míru -nábytek na míru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, truhlářství, výroba nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Truhlářství, dřevařská výroba: -dřevěný nábytek -interiérové, exteriérové dveře, okna, okno -schodišť, schodiště.

Výroba, práce: -truhlářská, tesařská -zimní zahrady, zahrada -pergoly, altány -dělící stěny, ozdobné mříže -kuchyně třískové desky, dřevotřískové desky s masívní dýhou -vestavěné skříně -obývací nábytek, stěny, stoly

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.