Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Služby - projektování staveb - projektové dokumentace - inženýrská činnost - technický, stavební a autorský dozor.

Koordinátor BOZP ve stavebnictví - program ZELENÁ ÚSPORÁM - finanční poradenství - realitní činnost - prodej oken a dveří - zajištění dozor inženýrské a projekční činnosti

Technický a stavební dozor Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Služby: - příprava podkladů pro realizaci staveb - stavební dozor

Služby: - supervize staveb - management staveb - technický dozor investora - příprava a řízení stavební projektů - poradenská a konzultační činnost

Činnost: - stavební dozor - oceňování všech druhů nemovitostí.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Architektonické návrhy a studie Projektování, stavební projekce, návrhy: - pozemní stavby, rodinné, bytové, průmyslové, administrativní. Inženýrské sítě a služby. Poradenská činnost v oblasti stavebnictví. Projektování 3D modelů. Projekční a architektonická kancelář Zajištění technických a stavebních dozorů staveb

Stavební dozor Stavbyvedoucí Tvorba rozpočtů Projekční činnost Odborné a znalecké posudky Přejímky bytů a nemovitostí Reklamační servis Revitalizace na klíč Koordinátor BOZP Financování

Nabídka stavební a autorských dozorů, výběrové řízení na dodavatele stavby, pomoc při sestavování smlouvy o dílo s realizační firmou. Tvorba projektů a rozpočtů. Realizace staveb.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - realizace veškerých staveb na klíč, rodinné domy - stavební projekce - stavební dozor.

Statik, statika staveb, statické a dynamické posudky stavebních konstrukcí. Posouzení rekonstrukcí, poruch staveb a konstrukcí.

Dodávka: - stavební materiál. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce a rekonstrukce objektů. Revitalizace panelových domů.

Stavební dozor. Zabezpečení požární ochrany.

Studnařství, studnařské práce. Vyhledávání zvodnělých vrstev a geopatogenních zón. Znalectví a stavební dozor. Vrtné práce. Projekce, realizace studní - vrtané, kopané studny. Stavební práce.

Objekty pozemních staveb, revitalizace panelových domů-zajištění projektové dokumentace, rozpočtu, organizace výběrového řízení na zhotovitele stavby, stavební dozor.

Kompletní projekty pozemních staveb. Stavební projekce. Statika a diagnostika konstrukcí. Statické posudky staveb. Stavební dozor a technický dozor investora. Projekty k dotaci na zateplení Zelená úsporám, OPŽP. Konzultační činnost.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě Zpracování projektové dokumentace Stavební dozor.

Stavební práce: - RD na klíč - projektová dokumentace - topenářské, elektro, instalatérské, stolařské, klempířské, pokrývačské, tesařské práce - stavební dozor.

Projekce, projekční a inženýrská činnost pro vodohospodářské stavby: -kanalizace, čistírny odpadních vod 5 -2000 EO, kořenové -ČOV vodovody, studny, čerpací stanice -inženýrské sítě (zasíťování pozemků) pro výstavbu RD, prům - areálů vč. likvidace srážkových vod - vodní nádrže, rybníky - Technický dozor investora, autorský dozor - ...

Činnost: - projektování pozemních staveb (PS), - výkon inženýrské činnosti, - poradenství ve stavebnictví, - provádění stavebního dozoru, - provádění technického dozoru stavebníka, - zajištění odpovědného stavbyvedoucího, - výkon odpovědného zástupce pro provádění staveb a projektování (autorizace ČKAIT pro obor PS).

Projekčně-inženýrská organizace. Stavební projekce. Projektování. Inženýring. Dozorování staveb.

Stavební firma, výstavba: - průmyslové a občanské budovy - bytová výstavba - stavební práce - rekonstrukce - stavby na klíč.

Inženýrská činnost: - stavební dozory a poradenství. Projekční činnost.

Stavební činnost, projekce, realizace: - inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstrańování Správa a údržba nemovitostí Zajištění, zprostředkování: - pozemky, lokality k zástavbě - územní rozhodnutí - stavební povolení - průzkumy a studie k výstavbě - změny územního plánu - stavební ...