Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Stavební firma: - stavby na klíč - komplexní stavební práce - inženýrská činnost ve výstavbě. Služby: - stavební dozor - stavební projekce.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Projekční kancelář. Projekty rodinných domů. Architektonické studie. Investiční záměry. Stavební a technický dozor. Vypracování průkazu energetické náročnosti budov. Požárně - bezpečnostní řešení staveb. Poradenství ve výstavbě.

Architektonická kancelář: - stavební projekce - stavební a technický dozor - rekonstrukce památkově chráněných objektů - nivelace základů staveb a zaměření stávajících stavů.

Stavební projekce, stavební dozor.

Stavební práce. Výkon stavebního dozoru.

Realizace staveb. Komplexní dodávky, výstavba, rekonstrukce: - novostavby, rodinné domy na klíč - průmyslové objekty. Stavební projektová dokumentace. Stavební dozor. Zemní a výkopové práce. Zámkové dlažby, chodníky. Plovoucí podlahy. Oplocení. Dřevěné altánky, přístřešky. Pronájem: - stavební stroje - lešení.