LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.

Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Stavební činnost, výstavba: - inženýrské sítě - pozemní stavby Prodej: - stavebniny Průhonická 2116, Záběhlice tel.: 739 611 468 Další služby: - nákladní autodoprava - půjčovna těžké mechanizace.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly.

Prodej a dovoz protlačovacího zařízení od firmy TRACTO-TECHNIC (bezvýkopová technologie).

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Činnost: - zemní práce - demolice. Pronájem: - stavební mechanizace (dozery, rypadla, nakladače...). Prodej: - kamenivo, zemina, písek.

Dopravní společnost MV přeprava s.r.o. se zaměřuje na kontejnerovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů. Zajišťujeme také zemní, demoliční a bourací práce menšího rozsahu. Spolupracujeme s mnoha tuzemskými stavebními společnostmi, kterým poskytujeme komplexní služby v oblasti dopravy a pronájmu těžkých mechanismů a vozidel. Nákladní ...

Prodej nákladních automobilů, tahačů a stavebních strojů .

Jsme autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Poskytujeme i servis a půjčovnu stavební techniky. Najdete u nás smykem řízené nakladače LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, hutnící techniku AMMANN ad. Působí po celé Moravě a v části východních Čech. Sortiment: -vibrační pěchy a desky -příkopové válce -přídavná hutnící ...

Prodej: - stavební stroje UDS, UNC, UNK, DH - bourací kladiva a kleště INDECO - náhradní díly Zastoupení CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické válce - čerpadla SPV, SMF.

REALIZACE VODOHOSPODÁŘSKÝCH STAVEB Vodovody, vodojemy, úpravny vod Kanalizace a čistírny odpadních vod Úpravy vodních toků, hráze a nádrže REALIZACE POZEMNÍCH STAVEB Občanská a bytová výstavba Komunikace, zpevněné plochy, chodníky Rekonstrukce a opravy památkově chráněných objektů Hřiště, sportoviště Průmyslové ...

Ukládka inertních materiálů. Prodej: - štěrk - betonářský a maltový písek - lomový kámen. Recyklační technologie. Doprava sypkých stavebních materiálů. Odvoz odpadu a suti v kontejnerech. Zprostředkování stavební mechanizace – jeřáby, nakladače, bagry atd.

Asterix a.s. je renomovaným výrobcem a dodavatelem zařízení pro betonárny a patří ke špičce výrobců řídicích systému pro betonárny všech typů.

Distribuce nových i použitých strojů značky Takeuchi. Nabídka služeb souvisejících s prodejem a provozem strojů.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Prodej, pronájem: - lešení Layher - hliníkové žebříky LAYHER LAYAL - lešeňové plachty a sítě DÖRKEN - vrátky, výtahy a shozy GEDA - kotevní prvky EJOT, UPAT. Pronájem, půjčovna: - lešení LAYHER.

Prodej, servis strojů - bezvýkopové technologie značky značky Vermeer. Provozovna: Květinová 52 251 64 Mnichovice, Praha-východ

Pronájem autobusů, dopravní a stavební techniky.

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Prodej: - písek - štěrk - kačírek Služby: - odvoz a likvidace odpadů - kontejnerová doprava - zemní práce - půjčovna stavebních strojů

Prodej: - smykem řízených nakladačů Golem - čelní nakladače - použité stroje