KOPŘIVA PRAHA s.r.o.

Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Velkoobchod, maloobchod: - přírubové trubky - příruby - hutní materiál - šoupátka - klapky - montážní vložky - filtry - kompenzátory - sací a vtokové koše - kulové kohouty - odvaděče kondenzátu - regulátory tlaku - průhledítka - stavoznaky, vodoznaky.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Revize: - tlakové nádoby - plyn - kotle. - domácí kotle na pevná paliva.

Zámečnictví, kovoobrábění, zednictví. Zámečnická výroba, zámečník: - dveře - ocelová vrata - ploty - zábradlí - přístřešky - kovové schodiště - branky, brány (pojezdové) - mříže. Výrobky ze železa, železo. Automatické kotle. Termo-tech. Výhradní dovozce značky Termo-tech, kotle AUTINA. Zprostředkování: - kotlíková dotace ...

Velkoobchod, prodej: - instalační materiál -kotle Baxi, THERM, Viessmann, - umyvadla, vany, WC, sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnové doplňky - trubky - sanitární keramika.

Společnost POTRUBÍ SEIDLER s.r.o. se výhradně zabývá montáží potrubních systémů zejména, horkovodů, plynovodů, parovodů a vodovodů ve vysokých dimenzích. Dále provádíme montáže domovních výměníkových stanic a potrubí po technologických lávkách. Naše služby též zahrnují výrobu a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce, projektovou činnost ve ...

Návrh, instalace a servis - potrubní pošta Měření a regulace - technické zařízení budov vytápění Návrh, instalace - technické zařízení budov (vytápění) Servis - technické zařízení budov (vytápění) Realitní kancelář Realitní kancelář

Opravy, servis + čištění plynových a kondenzačních kotlů.

Společnost KOMO mark s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 1998 zabývá vývojem, výrobou a následným prodejem odvaděčů parního kondenzátu, zpětných ventilů a dalších armatur souvisejících s parním a kondenzátním systémem. Současně prodáváme také armatury od jiných výrobců. Samozřejmostí je také poradenství v oblasti parního a kondenzátního ...

Společnost Technomont Frýdek - Místek s.r.o. vznikla již v roce 1992 jako ryze česká firma orientovaná především na energetický, chemický a celulózový průmysl. Do našeho portfolia služeb patří především výroba ocelových konstrukcí, filtrů, odprašovacích a filtračních zařízení, tlakových a beztlakových nádrží, tepelných výměníků, komponentů pro ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, revize, montáž: -kotle -čerpadla -radiátory

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atd. Revize kotlů tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atd.

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Stavební a obchodní činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Prodej - prodej kotlů JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravna, autoservis - karosářské práce - automechanické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.