Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001. Výroba, export, obchod, prodej, doprava, montáž, servis i pozáruční, odborné poradenství: -kompletní sortiment požárních uzávěrů, stavebních otvorů v provedení dřevo, ocel (pozinkovaná i nerez), hliník -požární dveře, okna, stěny-výrobky jsou zkoušeny na požární odolnost ...

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Jeden z největších prodejců dveří v ČR: -nejvýhodnější cenové nabídky -nejširší sortiment dveří -nejkomplexnější nabídka služeb: -zaměření -montáže -poradenství -úprava dveří -doprava. Prodejce firmy: -KRONODOOR CZ spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod. Dveře vniřní: -bílé, dekor DUB*, BUK*, OLŠE -MASONITE I - ...

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.

Dřevěná a plastová okna a dveře od Zlatého domova. Dodáváme okna, dveře a vybavení interiérů na klíč. Termín dodání do 3 týdnů. Záruka na okna a dveře 10 let. Navštivte naši kancelář "Plastová okna Praha" a "Plastová okna Brno". Cenová nabídka a zaměření zdarma ještě dnes.

Dodávka, servis a poradenství obložkových zárubní + dveří: -foliované, dýhované, lakované, masivní -otočné i posuvné -kování COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a další.

Stolařství, truhlářství. Výroba, obchod, prodej, montáž: -montovaný domek z dřevěných dílů pro zahrady, jako altán, dílna u domu, do školních zahrad...., venkovní rozměr 5x3 a 5x4 m. Variabilní systém chatek, chatka o modulu 5m, délka libovolná. Krytina např. onduline a libovolná. Chatky jsou bez podlahy, lze postavit na předem upravenou ...

Franchiza Stavoodbyt stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -stavební materiály, stavebniny: -cihly, betonové tvárnice, hurdisky, nosníky, překlady, střešní tašky, střešní krytiny, cement, vápno, hydrát, maltové směsi, minerální omítky, stavební chemie, komíny, komínové vložky, šamotové cihly, kanalizační šachty, dešťové ...

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Truhlářství, podlahářství. Prodáváme a montujeme okna, dveře i podlahy.

Okna a dveře na zakázku. Specializace na záruční servis oken a dveří DECPLAST® pozáruční servis plastových, dřevěných a hliníkových dveří i oken.

Dodávka - plovoucí podlahy Montáž a dodávka - okna VELUX - sádrokartony - obložkové zárubně - plovoucí podlahy.

Instalace - rolety. Montáž a servis - okna plastová, dřevěná - dveře Montáž a servis - zimní zahrady Instalace - markýzy.

Truhlářství, stolařství. Kompletní stolařská a truhlářská zakázková výroba včetně montáží, dopravy. Podle návrhu zákazníka vyrobíme z materiálů dub, buk, javor, smrk, borovice, modřín, lamino, MDF, laťovka, masiv, dýha: -nábytek: -kancelářský -bytový -kuchyňské linky, ložnice -provozní (závodní jídelny, prodejní pulty) ...

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Dodávka na objednávku - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka - okna a dveře dřevěná, plastová a hliníková - parapety na objednávku veškeré služby spojené s výměnou oken.

Kompletní dodávky: -interiérové dveře a zárubně z materiálu folie, lamino, dýha (všechny druhy) -dveřní kování včetně montáže. Dodáváme dveře značek Masonite, Sapeli, Vrána. Poradenství, zaměření a konzultace zdarma.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Výroba, renovace, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky -kuchyně na zakázku -kuchyně na klíč. Dveře, zárubně, obložkové zárubně: -laminované, dýhované -foliované -posuvné -protipožární. Renovace dveří a zárubní. Vestavěné (vestavné) skříně (šatny) na míru (dveře posuvné, skládací, otočné).

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Klempířské práce. Montáž - střešní okna.

Zateplení fasády. Systém obkladů fasád a říms ROLLTEX (plastické profily). Venkovní i vnitřní obložení (stěny, podhledy, sokly). Obkladové profily. Venkovní rolety, předokenní rolety. Roletové systémy - hliníkové, plastové (tepelná, zvuková izolace oken). OKNA-DVEŘE -plastová okna (profily SALAMANDER) -dřevěná okna (eurookna).

Zakázkové truhlářství, výroba. - okna - dveře - schody - skříně - nábytek.