Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Výroba, návrhy a realizace - venkovní terasy Návrhy a realizace, výroba - kancelářský nábytek na zakázku Návrhy a realizace, výroba - veškerý nábytek na zakázku Komplexní dodávka - veškeré podlahy Návrhy, realizace - dveře (interierové i vchodové) Pokládka - veškeré podlahy.

Klempířské práce Pokrývačské prácekompletní dodávky a rekonstrukce - střechy. Prodej - střešní krytiny. Montáž - střešní okna.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Dodávka - okna - dveře Dodávka - světlíky.

Autorizovaný prodejce EUROOKNA-TWW* (Zašová). Výroba, prodej, montáž, servis, projekce, poradenství, zaměření: -dřevěná eurookna, dveře firmy TWW* -doplňky-parapety, rolety, žaluzie -plastová okna, dveře, stěny, zimní zahrady z profilů KÖMMERLING (probarvení hmoty pod fólii). Služby: -zajištění rozvozu.

Kompletní služby v oboru montáží suchých staveb: - izolace - sádrokartonové systémy - protipožární systémy - minerální podhledy - lze sjednat doplňkové práce - montáž střešních oken (Velux, Fakro) - malby a nátěry.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Truhlářské práce, výroba, prodej: -kuchyně na míru, kuchyňské linky, obývací i dětské pokoje, ložnice, postele, dveře, schody, podlahy, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, nábytek na míru, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dveře, schody, zahradní nábytek, pergoly, obložkové zárubně. Pokládáme plovoucí ...

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Montáž, demontáž, dodávka: -okna plastová, euro (dřevěná) -parapety -žaluzie.

Výroba: -dveře a zárubně -plovoucí podlahy -vinylové podlahy -střešní okna

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz (autodoprava) i kompletní dodávky na objednávku: -stavebniny, cihly, porobeton, cement, vápno, omítky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, lepidla stavební, tvárnice YTONG, PORING, betonové štípané tvárnice PRESBETON, ztracené bednění -dlažby, obklady, silikonové tmely ...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Poradenství, dodávky, montáže, prodej, obchod: -plastová okna a dveře TROCAL, GEALAN -dřevěná eurookna -zastiňovací technika CLIMAX: -žaluzie -rolety -markýzy -sitě proti hmyzu -garážová vrata -výměny oken v panelových domech -po dohodě lze zajistit služby i o sobotách a nedělích.

Výroba, dodávka, montáž, obchod, prodej, poradenství, zákaznické požadavky: -eurookna profily SOFTLINE GOLD -eurohranol+zasklení: -dvojsklo Ditherm, izolační trojskla -povrchová úprava akrylátovými barvami s UV filtrem GLASURIT -těsnění dvojité celoobvodové polymery -okapnice SOFTLINE hliníková -kování SIEGENIA ...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...