Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.

Dodávka - plastová okna Inženýrská činnost - stavební dozor Projektové práce Realizace - stavby Realizace - střechy

Dodávky, prodej: -plastových oken a dveří -plastová okna -plastové dveře -ventilačních systémů DUCO -fasádní stínící systémy DUCO -sítí proti hmyzu a žaluzií.

Prodej bezpečnostních a interiérových dveří a stavebních doplňků.

Truhlářské práce Dodávka a montáž - vnitřní žaluzie Zakázková výroba - nábytek (skříně, postele, židle, ...) Zateplování budov Dodávka a montáž - okna s atestem na památkově chráněné objekty

Velkoobchod i maloobchod materiálů pro kompletní montáž střech jakož i vlastní montáži. Výroba: - plastová okna - eurookna - vnitřní dveře dle přání zákazníka - vchodové dveře.

Dodávka, montáž: - plastová okna z profilu SALAMANDER - plastové vchodové a balkonové dveře - sítě proti hmyzu - žaluzie - parapety - izolační dvojskla, bezpečnostní skla, protisluneční skla.

Dodávka a montáž plastová okna dřevěná okna dřevěné dveře

Renomovaný výrobce plastových oken a dveří z 5-ti komorových profilů KÖMMERLING.

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna Deceuninck zendow -dřevěná eurookna -dveře vchodové, interiérové plastové, dřevěné -doplňky: parapety, stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, sítě, samozavírače, stavěče křídla, omítací lišty, dopisní vhozy, klepadla, madla elektrický vrátný, kukátka.

Nabízíme pěti komorová a šesti komorová plastová okna, plastové dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, zimní zahrady. Vše včetně kompletní montáže. Poskytujeme poradenství, možnost splátkového placení.

Návrh, výroba, montáž a servis: - plastová okna - dveře - zimní zahrady - rolety - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - kliky a kování - doplňky.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady a jiných konstrukcí výplní stavebních otvorů..

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.