MATEICIUC a.s.

Plasty mají ve stavebnictví nezastupitelné místo, a to nejen jako konstrukční materiály. Plasty pro stavebnictví, to jsou nádoby z polypropylenu, polykarbonátové desky, polymethylmetakrylát jako plexiskla nebo také kanalizační trubky z polyvinylchloridu.

Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
DILES Company s.r.o. z Ostravy je specialistou na prodej a dodávku materiálu pro rekonstrukci, opravu a výstavbu kanalizací, plynovodů i vodovodů. Kanalizační a vodovodní potrubí, PVC tvarovky, PP potrubí, litinové betonové vpusti a další potřebné pro potrubní systémy najdete u nás. Zajišťujeme přepravu materiálů přímo na stavbu.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Lamelové clony - výroba, montáž a prodej zajistí firma Portaflex s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Zajistí dodávku lamelových clon, které plní funkci jako protiprůvanové zařízení ve dveřích, vratech či průchodech. Lamelové clony dodávají v několika typech a rozlišují se dle použití, plastu a nosných lišt. Dále se postarají o ...
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
MATEICIUC a.s.
Již od svého vniku roku 1990 se naše firma zabývá výrobou, distribucí a exportem plastových výrobků. V našem širokém portfoliu produktů mohou zákazníci najít plastové ukončovací a začišťovací profily, lišty, potrubí pro vzduchotechnická zařízení, klimatizace, ochranné trubky, chráničky optických kabelů i zahradní či průmyslové hadice.
MATEICIUC a.s.
Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Firma Puruplast, a.s. vykupuje a zpracovává plastové odpady od firem a domácností, dále tyto plasty recykluje a zabývá se výrobou a prodejem plastových materiálů a výrobků jako je zatravňovací plastová dlažba, dlaždice, tvárnice, zatravňovací rošty, kompostery, granulát, aglomerát, drtě. Ekonomické využití odpadu, plasty. Sběr, výkup, ...

Výroba, prodej: - vnitří a venkovní parapety - podkladové profily pro okenní PVC systémy - terasový systém WPC - přechodové lišty - ochranné fólie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodovody, kanalizace: -plastové vodovodní, kanalizační a plynovodní potrubí -tvarovky, armatury, šachty.

STAVEBNINY, STAVEBNÍ MATERIÁL. Maloobchod, prodej: -veškeré zdicí materiály: -tvárnice UNIPOL, PORFIX, YPOR, YTONG -cihlové zdivo POROTHERM, SUPERTHERM, KERATHERM -stropní konstrukce, nosníky, hurdisky, miaka -cihly bílé, duté, plné, šamotové, lícové, okrasné aj. -cement, vápno, v ápenný hydrát -pytlované malty, omítky, ...

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Zakázková výroba: -zboží (výrobky) z plastů dle dodané dokumentace. Technologie výroby: -tvarování plastů za tepla -lisování a svařování horkým vzduchem. Výrobky: -vzduchotechnické potrubí z plastů -záchytné vany, nádrže, kádě -zákryty do rozvaděčů NN -tvarované lišty, profily, závěsné -schránky do rozvaděčů -nádoby na ...

Výroba - polystyrénové lišty a doplňky - polystyrénová drť Výroba - polystyrénové obaly Tepelné izolace Výroba - polystyrénové lišty a doplňky Výroba - 3D loga

Dodávka materiálů pro výstavbu inženýrských sítí a ostatního stavebního materiálu. Celý sortiment potrubí pro vodovody, kanalizace a plynovody z plastů, oceli, litiny, kameniny a sklolaminátu.

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba, prodej: -plastových potrubních systémů: -polyetylénové plastové tlakové trubky -trubek pro rozvod topných plynů, ústředního topení, vody -kabelové chráničky -výrobky z PVC.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Výroba, prodej: - výlisky z termoplastů a termoseptů.

Vzorková prodejna. Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové, posuvné, terasové, balkonové -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety -žaluzie -venkovní rolety -sítě proti hmyzu.

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

Práce: -lisování - vstřikování plastů na vstřikolisech. Výroba: -dílců,kompomentů a různých výlisků.

Zabýváme se zpracováním polystyrenu a výrobou polystyrenových výrobků. Nabízíme fasádní desky, vlnité desky, polystyrenové obaly a fixační proložky, stavební a fasádní prvky, aranžérské výrobky, prostorová loga a nápisy.