Koberce z umělého vlákna, dětské koberce, kusové koberce, koberce z přírodního vlákna, metrové nebo zátěžové koberce – sortiment koberců je široký, a proto se hodí do všech interiérů. Zajišťují tepelnou izolaci, zamezují šíření zvuků a chrání podlahu.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Eshop, prodej: -kusové i metrové koberce různé kvality a velikostí -podlahové krytiny s možností pokládky -bytový textil: -záclony, závěsy, povlečení, deky, přikrývky pro alergiky -teflonové ubrusy -osušky, ručníky -dámské a pánské svetry, trička, pyžama, noční košile, plavky -spodní prádlo ANDRIE, CORNETTE -povlečení ...

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Prodej, pokládka: -veškeré druhy podlahových krytin -zaměření, kalkulace zdarma. Dodáváme: -koberce -linolea, PVC -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy, korek. Zajišťujeme rozvoz zboží. Zhotovujeme anhydritové potěry.

Komplexní podlahářské práce Vám zajistí firma Stanislav Šafránek. Provádím pokládku širokého spektra podlahových krytin. Zejména koberců, plovoucích podlah, parket, PVC či vinylových podlah. V případě parket a dřevěných podlah zajišťuji jejich renovaci. Sídlo firmy naleznete na adrese Mánesova 873, Klatovy. Práce, řemeslo: - podlahář - ...

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Prodej, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC - korek - plovoucí podlahy - obkladové panely - obklady, dlažby.

Maloobchod, prodej, pokládka: -podlahy (laminátové, dřevěné, přírodní linoleum, plovoucí, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dveře -schodiště -parapety -soklové lišty.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Zajišťujeme dodávku, montáž a prodej podlahových krytin včetně čistících zón. Renovace a opravy starých podlah, dále vyrovnávání podkladů. Maloobchodní i velkoobchodní prodej doplňků, čisticí prostředky vhodné k údržbě podlah jako jsou laky, tmely, lepidla a podlahářská chemie.

Nabízíme prodej i výkup rustikálního a holandského nábytku.V naší nabídce najdete starožitnosti i úplně nový nábytek. Vybrat si můžete z různého nábytku,  sedacích souprav-kožených i látkových, obývacích stěn, skříněk, komod, stolů, stolků, židlí, jídelních souprav, ložnic a mnoho dalšího. V naší nabídce najdete i kusové koberce. Zajistíme výkup ...

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Pokládka koberců, krytin, PVC, výroba nábytku, okna, dveře, schody, dřevostavby, altány, zahradní sezení, oplocení, terasy, zahradní nábytek a doplňky, prosklené stěny, prosklené příčky, přepážky, interiery, truhlářské práce, tesařské práce, tesařské konstrukce, řezivo, výroba šindele, dluže, výroba pilařská a impregnace dřeva, stavební práce, ...

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.