ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Výroba - okna, dveře. Výroba - ocelové schody a zábradlí s možností dřevěných nášlapů a madel. Výroba - ocelové konstrukce.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vybavení hotelů, obchodů a jiných provozů -stylový nábytek -vybavení laboratoří a lékáren -kuchyně. Stavebně truhlářská výroba: -vstupní dveře -atypická okna -obložení stropů a stěn -podlahy a doplňky -půdní vestavby -sádrokartony.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -okna, dveře (PVC, dřevo, hliník) -zimní zahrady, zateplené balkony -prosklené fasády.

Stavební firma. Práce. -stavební Montáž: -keramické obklady. Prodej: -nástřikové hmoty.

Výroba, montáž: -mobilních trafostanic. Práce: -elektromontáže všech napětí. -elektroprojekce. -elektrorevize.

Služby: -poradenství v oblasti investic, obchodu. -vedení účetnictví. Prodej, montáž: -interiérové dveře.

Služby - čerpání a přeprava čerstvých betonů - čerpání betonových směsí autočerpadly o délce ramen 28 až 47 metrů Stanoviště vozidel Vídeňská 120, Brno

Prodej - drogistické zboží - drogerie, kosmetické přípravky - barvy, laky

Stolařství, stolařská výroba, výroba oken, eurooken: -okna, dveře z materiálu masiv, eurohranoly, smrk, bor, dub, meranti. Z masivu vyrábíme pergoly. Firma je držitelem certifikátu ZELENÁ ÚSPORÁM. Další pojmy: -truhlářství.

Podlahové centrum. Prodej, dodávka, distribuce: Komplexní služby pro pokládku podlahových krytin. Výběr té nejvhodnější podlahové krytiny pro Váš dům, byt, obchod nebo kancelář. Příslušenství pro podlahy ve značkové kvalitě. Kompletní servis, konzultace, cenová kalkulace, zaměření, doprava materiálu, měření vlhkosti, renovace staré podlahy. ...

Velkoobchod s elektroměry. Prodej - zkušební svorkovnice Prodej - převodové transformátory - elektroměry (nové i repasované, na lištu DIN, statické, úředně ověřené).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní prvky -tesařské prvky -klempířské výrobky -kartušová stavební chemie Den Braven -vodo-instalační materiál -elektro-instalační materiál -ruční nářadí - TONA, Zbirovia, EXTOL, NAREX -elektrické nářadí - NAREX, EXTOL -řezací, brousící a vrtací technika DIAGER a TIROLIT ...

Prodej: -evro komíny -nerezové, plastové, hliníkové, komínové systémy, eurokomíny -přírodní stavební materiál Liapor -zimní posypy -šamotové, nerezové i plastové komínové systémy, kompletní sortiment stavebních materiálů pro hrubou stavbu Liapor zimní posypy pro malé i velké odběratele.

Truhlářství Zakázková výroba - kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek - dveře (vchodové, posuvné, interiérové) - schodiště - ploty

Výroba tepelných izolací: - vzduchotechnika - parovody - kotelny - nádrže

Výroba, montáž: - plastové otvorové výplně - plastová a hliníková okna a dveře - garážová vrata - interiérové dveře včetně obložkových zárubní. Realizace plotů na klíč, včetně výstavby základů a zděných sloupků.

Provádíme zakázkovou výrobu nábytku, nábytek na míru: -stolařské práce -truhlářské práce. -návrhy, realizace a výroba kuchyňských linek -kuchyňské linky -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací, penziony a hotely a zahrad na míru - zahradní nábytek, pergoly. Podlahy- dřevěné, vinyl, lamino. Terasové podlahy z exotického dřeva. Demontáž ...

Nonstop servis, oprava: -tel.777725151 -plynové kotle, kotel DAKON, IMMERGAS, THERM, VIADRUS, DESTILA, GASEX, KARMA, MORA, GAS -plynové ohřívače QUADRICA, JOHN WOOD, DRAŽICE, TATRAMAT. Prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelny -sporáky MORA -radiátory (panelové a hliníkové) -obklady a dlažby (Lasselsberger, ...

Práce, prodej: -Stavebnictví -stavební práce -stavební materiál (materiály), -dovoz, prodej stavebního materiálu.

Výroba, prodej: -dřevěný nábytek -dveře, zárubně -dezény.

Výroba: -zakázková výroba nábytku na míru -kuchyňské linky -kancelářské sestavy -plovoucí podlahy - pokládka a prodej -zahradní pergoly.

Truhlářské práce, výroba nábytku: -kuchyňské linky -skříně na míru -noční stolky -konferenční stolky -obývací stěny -šatní skříně -postele -dřevěné schodiště -podlahy -všechny druhy dveří.

Výroba -betonové konstrukce Výstavba -pozemní stavby.