ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
služby: -bytové a průmyslové silnoproudé, slaboproudé elektroinstalační práce do 1000V včetně -montáž, oprava elektrických zařízení do 1000V včetně montáže hromosvodů.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Prodej, e-shop, montáž. -garážová vrata a dveře

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Služby: -elektromontážní práce -bytové a průmyslové elektroinstalace -elektronické zabezpečovací systémy, topení -revize elektrických zařízení.

Výroba: -různé druhy cementu nejvyšší kvality. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Prodej, rozvoz stavebních materiálů: -sádrokartony včetně všech doplňků -široký sortiment stavebního nářadí -stavební chemii -popelnice plechové i PVC -spojovací materiál -obklady a dlažby -hřbitovní drtě -písky - štěrky.

Výroba, prodej: -betonová dlažba vymývaná, reliéfní a hladká pro úpravu ploch, území a komunikací -cementové zboží, umělý kámen.

Velkoobchod, prodej: -asfaltové pásy -lepenka černá, písková (proti radonu, lehká, těžká) -IPA -BITAGIT -EXTRASKLOBIT -BITUBITAGIT -střešní krytina -šindele -extrasklobyt -radonelast -polyelast -izolační materiál -asfaltové pásy.

Prodej, montáž, oprava, servis: -plastová okna, dveře.

Služby: -prodej zateplovacích systémů -kontaktní zateplení fasád -zednické práce aj.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Prodej, e-shop: -hutní materiál -sádrokartony -zateplení -izolace -zdící materiál -stavební materiál.

Montáž, rekonstrukce, modernizace, servis, oprava: -systémy měření a regulace (MaR) průmyslových zařízení. Prodej: -polovodičová spínací relé - SSR s příslušenstvím -výkonové polovodičové spínací jednotky -chladiče pro polovodiče s příslušenstvím -regulátory teploty PID, indikátory, limitní jednotky -čidla teploty -kompenzační ...

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Maloobchod: -elektro -elektroinstalační materiál.

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Výroba: -cihly a cihlářské výrobky.

Prodej, distribuce: -profily pro plastová okna, dveře -plastová okna, dveře -okenní, dveřní systémy a další doplňkové profily z PVC pro stavebnictví -posuvné dveře -okenní parapety -zimní zahrady -terasové systémy -venkovní obklady.

Projekty staveb: -stavby na klíč. Realizace staveb: -stavby pozemní, průmyslové, bytové, výrobní, občanské, rodinné domy (RD). Stavební práce - kompletní (komplexní) dodávka. Řemeslo: -zedník. Prodej: -stavebniny -stavební materiál. Doprava stavebního materiálu.

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Prodej: -hutní a stavební materiál -plastové potrubní systémy.

Firma je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001: 2000 a 14001:2004. Výroba, zakázková výroba, prodej, obchod: -sklem vyztužené plasty -tažené kompozitní profily, jäckel, trubky I, L, U -kompozity GRP, FRP -pultruze, pultrudované profily -vyztužené lamináty -vyztužené plasty -rošty a planky -vláknové kompozity (mateiály vyztužené ...