ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: - střešní krytina - příslušenství - plastová okna - střešní okna, půdní schody

Prodej, montáž - dřevěné terasy z tropických dřevin - kotlena na tuhá paliva, biomasu.

Činnost - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Práce, služby: - vrtání otvorů do obkladů, dlažby, zdiva.

Výroba, výrobce: - závěsová technika potrubních systémů.

Dodávka, montáž, vzorková prodejna: - dřevěná eurookna - plastová okna - garážová vrata - dřevěné interiérové dveře - rolety, žaluzie, parapety.

Na trh dodáváme výrobky, regulační techniku a náhradní díly z oblasti topenářské techniky. - topenářská technika - kotle - bytové výměníkové stanice - solární technika - podlahové vytápění - fotovoltaika - náhradní díly na plynové kotle.

Prodej, e-shop - autolaky - stříkací pistole - produkty pro lakovny. Autolakovna Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 1­80.

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

Stavební firma, stavební práce. Prodej stavebního materiálu. Stavba rodinných domů. Dotace z programu Zelená úsporám. Průkazy energetické náročnosti budovy.

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - zateplování - výměna oken, dveří - sanace a rekonstrukce balkónů a lodžií - zasklívání lodžií - realizace litých podlah v rodinných domech a průmyslových objektech - inženýrská činnost.

Prodej, velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba: - stavební chemie - polyuretanové injektážní systémy - kotevní zálivkové materiály

Činnost: - rekonstrukce a opravy energetických zařízení

E-shop: - elektrické průtokové ohřívače - elektrické bojlery, kotle - nářadí

Služby: - chemické ošetření tepelných systémů - analýza stávajícího provozování zařízení z hlediska chemizmu vody i kvality použitých zařízení - návrhy nových programů pro provoz daných zařízení - dodávka moderních chemických produktů pro chemickou úpravu vod - nastavení dávkování - automatizace celého procesu, jeho kontrola a servis - ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod -Realitní činnost Truhlářství, podlahářství

Výroba: - stavební hmoty na bázi směsí s popílkem. Využití jako výplňový materiál povrchových a podzemních prostor, pro rekultivaci skládek, odkallišť, jako stavební materiál na výstavbu silnic. Sídlo firmy - Jívka, okres Trutnov.

Pobočka. Prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - akumulátory, baterie - elektrosoučástky, elektronické součástky - měřící technika, přístroje - kabely.