ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

Euro-Stav Systém s.r.o. se zaměřuje na prodej výplní stavebních otvorů, oken, dveří, bran, plotů a stínicí techniky.

TP interier morava s.r.o. je truhlářství zaměřující se na zakázkovou výrobu nábytku, dodávku a montáž dveří a rekonstrukci bytových jader.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost Projekt platinum bau s.r.o. se sídlem v Ostravě v se specializuje především na montáž a dodávku plochých a šikmých střech především na budovách občanské vybavenosti. Svěřit nám také můžete rekonstrukci a údržbu plochých střech. Realizujeme hydroizolace spodní stavby.

Společnost Q - ELEKTRIK a.s. se sídlem v Ostravě se již od roku 1990 zabývá velkoobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací, neželezných kovů apod. Dále také zajišťujeme elektromontáže v průmyslovém odvětví a doprovodné služby. Součástí naší činnosti je velkoobchodní prodej široké škály elektroinstalačního materiálu od ...

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Firma Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě - Vítkovicích se zabývá velkoobchodním prodejem instalačního materiálu pro datové a telekomunikační sítě. Nabídka: - strukturovaná kabeláž: - metalické a patch kabely - patch panely - konektory - zásuvky - spojky - testery - ACAR, telekomunikace - rozvodný panel 220V - ...

Činnost: - bezpečností agentura - detektivní služby - pronájem mobilního oplocení, zábran, toalet, sprch - pořadatelský servis - úklidové služby. Internetový obchod, e-shop: - úklidová technika - čistící prostředky - obalový materiál.

Prodej, montáž: -luxfery -obklady -dlažeb pro koupelny a kuchyně -sanita -sprchové kouty, vany a příslušenství -interiéry na klíč ad.

Práce elektro: -montáž, opravy elektroinstalací -rekonstrukce elektroinstalací -montáže topných kabelů. Výtahy: -provádění podstatných změn výtahů -odborné zkoušky výtahů. Stavební práce: -bourací práce -zednické a omítací práce -provádění obkladů a dlažeb -sádrokartonové konstrukce -práce vodoinstalatérské -kladení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - stavební materiál, stavebniny - sádrokarton - minerální stropní podhledy - izolace, izolační materiál - střešní okna - barvy - nářadí - elektrické, ruční - komínové systémy.

Prodej, maloobchod: -podlahové topení. Rozpočty na úsporné podlahové topení.

Velkoobchodní prodej průmyslových lepidel STA-PUT a SPRAY-KON.

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Stavební a obchodní činnost. Montáže rozvodů: - topení - voda - zemní plyn: - domovní přípojky - kotelny bez omezení výkonu - středotlaké rozvody - propan butan: - instalace nádrží - podlahové vytápění - kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: - instalační materiál - kotle všech značek. Dealer K.T.O.PLASTY ...