ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Záruční a pozáruční servis - výrobky AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, DZDRAŽICE, TATRAMAT, KARMA, SERVIS - GORENJE, WHIRPOOL Záruční a pozáruční servis - specialista na kotle PROTHERM

Prodej - řezivo trámy, prkna, latě Pořez - dřevo - kulatina Sváření a broušení - truhlářské pásové pily Výroba - zahradní nábytek

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Maloobchodní prodej: - drogistické zboží. - barvy, laky.

Montáž, dodávka, prodej: -podlahový a obkladový korek.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře - schodiště

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...