Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Maloobchod,prodej: -nářadí -nástroje -spojovací materiál -železářství.

Velkoobchod,maloobchod,prodej,zásilková služba,půjčovna: -dřevoobráběcí nástroje PILANA,KARNED, LEITZ,NORMA,TITMAN,RH+*,CMT*,HAWERA -pilové kotouče SK** na dřevo,plasty a neželezné kovy -pilové kotouče na dřevo-rozvedené a ostřené -strojní rámové pily-katry -kmenové pilové pásy -diamantové pilové kotouče -frézy s ...

Velkoobchod,maloobchod železářství: -spojovací materiál -matky,šrouby,vruty,nýty -hmoždinky,podložky -hřebíky,kramle,skoby -řetězy -svorníky a závitové tyče -úhelníky,napínáky -zámky,kování -štítky i bezpečnostní -zadlabávací zámky -zámky FAB* -visací zámky -kotevní a upevňovací technika MUNGO -ruční nářadí ...

Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu -Zprostředkování služeb -Reklamní činnost a marketing

-Výroba kovových konstrukcí Malířství, lakýrnictví a natěračství

Ukončení provozování dne:23.11.2009 Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -potřeby pro truhláře -elektro nářadí.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba ...

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, ...

Nabízíme stavební materiál pro provádění stavebních prací a to jak staveb na klíč, tak i rekonstrukcí a oprav stávajících staveb. Maloobchod, prodej stavebniny: -stavební chemie -hřebíky -spojovací materiál -perlinka -profily -šindele -asfaltové pásy -komíny -bazénová chemie -stavební folie -písky -drtě -malířské barvy ...