Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - střešní okna - sekční, rolovací vrat - parapety - stínící technika.

Kovovýroba, montáž: - kovová schodiště, zábradlí - kovové ploty, brány - přístřešky.

Výroba: -automatické dveře -garážové, průmyslové posuvné, skládací, otočné -turniketové -posuvné kruhové. -materiál hliník elox, barvený, nerez, dřevo. Výroba: -vrata sekční, skládací, rolovací, výklopná (velkých rozměrů) nebo jako posuvné brány -garážová vrata HÖRMANN -protipožární dveře (atest) -elektrické závory ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba, montáž, prodej, servis, projekce: -ploty, pletiva, pletivo -sloupky, brány, příslušenství -ploty pletené, svařované, pozinkované, poplastované (potahované) -sloupky k plotům, pletivům, bránám pozinkované i poplastované (potahované) -brány jednokřídlé, dvoukřídlé, samonosné, jezdící po kolejnici -příslušenství, napínací strojky na ...

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - garážová vrata. Truhlářská výroba.

Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. je největším dodavatelem garážových vrat a vjezdových bran na Jihlavsku a Vysočině. Poskytuje komplexní řešení pro garážová vrata, výklopné a posuvné brány, stínící techniku, rolety a žaluzie. Nechte si u nás zpracovat nezávaznou nabídku. Dodáváme také komplexní služby výroby „na klíč“ Prodáváme jen kvalitní zboží. ...

Výroba, montáž: -pletivo pozinkované, poplastované -branky, brány -napínací, vázací dráty -napínáky -ostnaté dráty -lesnické pletivo -sloupky -oplocení Panel Euro -speciální pletiva -příslušenství k oplocení.

Výroba, monžáž, maloobchod: -ploty -brány -křídlové, posuvné vrata -ocelové konstrukce.

Dveřní a vratová technika: -garážová vrata -rychloběžná vrata -nakládací můstky -těsnící límce -pohony -výroba bran a plotů -automatické skleněné dveře -průmyslové závory -parkovací systémy -parkovací sloupky -protiteroristické zábrany -turnikety -přístupové systémy -předokenní rolety -markýzy -víceúčelové dveře ...

Kovovýroba: -reklamní panely -zařízení do elektráren -nosné ocelové konstrukce -vrata, ploty, mříže.

Kovářské a zámečnické práce, výroba konstrukcí, zábradlí, plotů, brán s pohonem i bez. Výroba koňských překážek a bytových a nebytových a dárkových doplňků. Výroba kovaných komponentů pro kováře, zámečníky a kutily.

Prodej: -plastová okna -balkonové a vchodové dveře -výlohy -zasklené fasády -odjížděcí a balkonové stěny -otevírací balkonové stěny -okenice -sítě -rolety -žaluzie -parapety -garážová vrata -zimní zahrady. Demontáž, zednické zapravení.

Vzorková kancelář. Výroba, prodej, montáž: -brány -ploty -vrata -zámečnické práce -autodoprava.

Montáž: -plastová okna -žaluzie -horizontální -vertikální látkové -venkovní rolety -venkovní žaluzie -markýzy -sítě proti hmyzu -garážová vrata LOMAX -rolovací -sekční -výklopné.

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Výroba, práce: -zámečnická -kovářská -krbové nářadí, konstrukce lodžií, přístřešků -schody, zábradlí, brány, vrata, mříže -doplňky interiéru a exteriéru, svícny - ruční práce.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Truhlářství, stavební truhlářství. Výroba: - rakve (rakev, rakví) Zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - okna - pergoly - ploty.

Dodávka, montáž: -okenní, dveřní prvky -okna, dveře -vnitřní dveře SAPELI -garážová vrata -žaluzie, rolety (vnitřní, venkovní). poskytujeme: -poradentská činnost -dodávka stavebních výplní dle požadavků zákazníka: -dřevěná okna EUROLEX, plastová okna, hliníková okna, střešní okna -vchodové dveře, balkónové dveře, interiérové dveře ...

Výroba, montáž, servis: -zakázková kovovýroba -ocelové konstrukce, potrubí, vrata a brany, pohonné jednotky -radiačně -kondenzační kotly ORAKO na zemní plyn, svařování plastů polyfůzně, na tupo a s přídavným materiálem) -svařování kovů obalovanou elektrodou, metodou MIG/MAG, TIG a autogenem. Práce: -vodoinstalatérské -topenářské.

Stavební firma. Služby: - stavby na klíč (stavba na klíč) - rekonstrukce objektů, bytové jádro - zednické práce, obkladačské práce - zemní práce, výkopové práce - chodníky, zámková dlažba - stavební dřevovýroba, dřevěné konstrukce - montáže oplocení, bran, prodej oplocení - prodej pelet.

Umělecké kovářství. Zakázková výroba a prodej: - mříže klasické, ozdobné - ploty - brány - branky - kování na dveře - krbové nářadí - bytové doplňky - kovaný nábytek. - zámečnické práce - práce s nerezí.

Zábradlí a schodiště Bartoš. Na zakázku vám vyrobíme zábradlí či celé schodiště na nejvyšším stupni kvality. Dle přání je možné vyrobit zábradlí z nerezu, oceli či jiných ušlechtilých kovů. Kromě zábradlí a schodišť jsme schopni vyrobit také brány, ploty a další kovové doplňky pro interiér i exteriér. Na našem webu naleznete mnoho ukázek práce ...