Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Firma PKD, a.s. se zabývá výrobou, návrhem a montáží ocelových konstrukcí.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Firma Biber, s.r.o. je výhradním zástupcem rakouské firmy Eschlböck GmbH pro Českou a Slovenskou republiku při prodeji strojů, náhradních dílů a servisu.

Poskytujeme ubytování pro rodiny s dětmi v selském stavení ve Slavonicích v Jihočeském kraji, kde se budete cítit jako na prázdninách u babičky. Ubytování v našem penzionu v prostředí České Kanady poskytujeme celoročně na jakýkoliv počet dnů. K dispozici je zde ložnice se 4 lůžky a přistýlkou, plně vybavená kuchyň a koupelna s vanou a pračkou. ...

VANELLUS ENERGY s.r.o. se zaměřuje na prodej grilů a příslušenství pro domácí i profesionální použití.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Opravy nákladních automobilů. Prodej náhradní díly, autobaterie a oleje.

Prodej, servis: -zabezpečení budov, kamerové systémy -instalace počítačových sítí -kopírovací technika -opravy mobilních telefonů -telefonní ústředny -výpočetní technika -kancelářská technika Pronájem: -kopírovací stroje

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Naše firma se zabývá prodejem a montáží tepelných čerpadel.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránek -správa sítí a informačních systémů.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál IT služby.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava s hydraulickou rukou stejná funkce hydraulické ruky jako autojeřáb pomoci navijáku přeprava stavebních buněk, kontejnerů, krovů, řeziva, paletového zboží, panelů, prefabrikátů, lešení, bednění, strojů nadrozměrná přeprava pronájem nákladního vozidla včetně řidiče možnost připojení vleku možnost pracovní ...

Revize, kontroly: - elektrických zařízení - plynových zařízení - tlakových zařízení - komínů a spalinových cest - zdvihacích zařízení - regálů a polic - požární zabezpečení.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Služby-řemesla: -elektromontáže -revize elektro, hromosvody -opravy elektromotorů -elektroinstalace do 1000 w -domovní rozvody, přípojky. Prodej: -elektroinstalační materiál -elektromotory. Kadeřnictví:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Naše firma sídlí v okrese Tábor a zabývá se veškerými službami týkajícími se kovovýroby. Svým zákazníkům nabízíme také CNC obrábění a frézování. Rádi pro Vás vyrobíme produkty na míru Vašim požadavkům. Dbáme především na kvalitu a dodržování termínů.

Maloobchod, velkoobchod, prodejna spojovacího materiálu: -šrouby, matice, podložky, kotvy, nýty, tmely, řezné a brusné kotouče -hřebíky, vrtáky, výkresové díly -kolíky, závlačky, vruty, závitové tyče -pojistné kroužky -lana, řetězy (nezkoušené) -tesařská kování -drobné ruční nářadí.

Maloobchod, velkoobchod, prodejna spojovacího materiálu: -šrouby, matice, podložky, kotvy, nýty, tmely, řezné a brusné kotouče -hřebíky, vrtáky, výkresové díly -kolíky, závlačky, vruty, závitové tyče -pojistné kroužky -lana, řetězy (nezkoušené) -tesařská kování -drobné ruční nářadí.

Čištění interiérů vozidel. Ubytování v soukromí v podkroví v rodinném domě.

Šicí centrum Radovský je specializovaný e-shop na šicí stroje všech dostupných značek. Prodáváme šicí stroje, overlocky, coverlocky, vyšívací stroje, pletací stroje, krejčovské panny a bysty, žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž chladící techniky.