Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Společnost 7MEDIA czech s.r.o. se zaměřuje na opravu a pozáruční servis počítačů, notebooků, monitorů a tabletů. Společnost poskytuje svůj servis v Ostravě, kdy přijede technik k Vám a nebo je možné dané zařízení zaslat poštou.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Firma DK Kovovýroba se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábíme konstrukce pro interiér i exteriér z ocelových materiálů a dalších materiálů (nerezová ocel, hliník) s povrchovou úpravou.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ: - galvanické zinkování v kyselé lázni - na závěsech - v bubnech - fosfátování na bázi Zn a Mn - nanášení laku DELTACOLL. Certifikace dle norem: - ISO 9001:2008 - ISO/TS 16949:2009. Naše společnost je subdodavatelem automobilového průmyslu.

Slaná cukrárna - studená kuchyně - teplá kuchyně - slané dorty, chlebíčky, saláty, mísy, jednohubky - půjčovna gastro zařízení

Fotogrametrické a DPZ pracoviště. Služby: - dálkový průzkum země - fotogrametrie - laserscanning - termografie - zpracování, analýza družicových snímků - programování GIS aplikací - integrace informačních systémů.

Skymax stavby s.r.o. realizuje montáž kovových konstrukcí

Společnost BECE SVAR s.r.o.. se zabývá strojírenskou výrobou a svařováním produktů na míru z nerezového materiálu, hliníku nebo litiny.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Společnost ECOINTECH, s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, působí v oblasti energetiky, potravinářského a chemického průmyslu, dále si poradí i se zpracováním nerostných surovin, repasí filtračních zařízení a jejich servisem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpadla (pumpy) - příslušenství

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Forma provádí povrchovou úpravu materiálu tryskáním. Provádí tryskání suchým ledem a pískování. Zajistí povrchovou úpravu strojů a konstrukcí.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Beskydské výtahy s.r.o. se zaměřuje na projektování, výrobu, servis a realizaci výtahů a opláštění šachet.

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.

Velkoobchod: - papír, papírenské zboží - toaletní papír - papírové kapesníky, ubrousky, ručníky - jednorázové plastové nádobí - pytle, sáčky, fólie - obalový materiál, obaly - čistící prostředky.

Výhradní dovoz maziv GT85 a SG85. Univerzální mazivo na bázi rozpouštědla s přísadou PTFE.