Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba, oprava, servis, montáž, prodej: - antikorozní dřezy - regály, skříňky - pracovní stoly, pulty - velkokuchyňské a velkoprádelní stroje - zařízení pro prádelny a gastronomii.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Prodejce laboratorní techniky. Oficiální distributor přístrojů SpeedMixer v České republice a na Slovensku.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Prodej myček pro gastroprovozy švédské značky GRANULDISK. velkokapacitní myčky, myčky pro malé a středně velké kuchyně a kuchyňské provozy.

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Výroba, dodávky, servis, oprava: - zařízení pro výrobu, dopravu a ukládání betonu - betonárny - pásové dopravníky - řídící systémy - recyklační zařízení pro zpracování zbytkových betonů - autodomíchávače s čerpadlem betonu - čerpadla betonu. Zpracování návrhu, projekce: - nové betonárny - recyklační zařízení.

Montáž, oprava, servis: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - kamerové systémy - telekomunikační zařízení

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Záhradní služby BOROBUDUR realizují zahradnické služby jako je návrh a realizace zahrad, zakládání trávníku, instalace automatických závlahových systémů, stavba jezírek, potůčků a vodopádů, prodej a instalace automatických sekaček.

Společnost NOFIRE s.r.o. se specializuje na požární ochranu a bezpečnost.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Společnost Truck Filter CZ, s.r.o. je dceřinou společností výrobce filtrů ASAS a je oficiálním distributorem pro Evropskou unii, ale uspokojuje zákazníky i mimo eurozónu. Specializujeme se na prodej filtrů pro nákladní vozy, autobusy, osobní a užitkové vozy, stavební a zemědělskou techniku a také filtry dle individuálních požadavků.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

Komplexní služby v oblasti požární techniky. Velkoobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, záruční a pozáruční opravy, oprava, revize: - hasící přístroje - hasící technika - protipožární zařízení - školení BOZP, PO - práce s montážní plošinou.

Palety Kafka s.r.o. je firma se sídlem v Kuníně, která se specializuje na výkup a prodej palet a dalších obalů. Palety také opravují. Mimo to zajišťuje výrobu a výkup atypických palet.

Český internetový prodejce moderního a kvalitního nábytku vyrobeného v Polsku.

Výroba komponentů a náhradních dílů na tuzemský trh.

Společnost PROTIS PLUS, s.r.o. se zabývá projekční, technicko-inženýrskou a konstrukční činností ve strojírenství. Stěžejní oblastí našeho podnikání jsou projekční práce v oblasti strojní části tepelné energetiky. Ve své činnosti klademe důraz na komplexní zvládnutí každého projektu a všech požadavků zákazníka.

Svoji činnost jsme zahájili již v roce 1992. Hlavní činností naší firmy je prodej, servis, kalibrace a kontrola těchto zařízení: - Ruční rentgenové spektrometry NITON – Thermo fisher Scientific (USA). - Laboratorní a stolní jiskrové optické spectrometry OBLF (Německo) a ARUN (Velká Británie). - Ruční a stacionární systémy pro detekci ...

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

Společnost Rychlá Ruka s.r.o. z Brna s pobočkou v Ostravě zajišťuje nákladní dopravu pomocí auta s hydraulickou rukou, který usnadní převoz a manipulaci se stavebním či ocelovým materiálem. Provádíme montážní práce skleněných výplní a převoz stojanů se sklem.

Zaměřujeme se na zahradnictví a zahradnické práce: - kompletní realizace okrasných zahrad okolo rodinných domů a firem - dlouhodobé i krátkodobé údržby soukromých zahrad, areálu firem a zeleně - střešní zahrady - profesionální automatické závlahové systémy - výsadba údržba veřejné zeleně.