CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Elektroinstalační práce, elektroinstalace - projekce a revize elektro. Montáž, oprava, servis - domovní telefony - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - docházkové systémy.

Autorizovaný prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky: - travní rotační sekačky VIKING, SABO, MULCHMASTER - kompaktní traktory SECO - motorové pily a křovinořezy STIHL - ruční zahradnické nářadí WOLF-GARTEN, FISKARS.

Řezání betonu, asfaltu, železobetonu. Elektroinstalace.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Automatizace a mechanizace výroby. Frézování, soustružení, závitování, vrtání. Servis: - technický audit - výroba nástrojů na zakázku - ostření, povlakování nástrojů.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Výroba, kovovýroba, velkoobchodní prodej: - hliníkové žebříky - hliníkové schůdky - hliníkové lešení.

Firma PLCHOT s.r.o. je český výrobce bezpečnostních zavazadel, který má s jejich výrobou a prodejem bohaté zkušenosti již od roku 1991. V našem eshopu si vyberete z širokého sortimentu produktů jako jsou bezpečnostní kufry a kufříky, schránky, boxy nebo aktovky pro bezpečný převoz peněz. Také vás určitě zaujme špičkový výrobek chytrá tužka, která ...

Práce: - CNC obrábění kovů - CNC frézování - přesné obrábění.

Výhradní zástupce firmy BLÜCHER A.S. (BLUCHER) pro Českou a Slovenskou republiku, ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce: - odvodňovací systémy z nerezavějící oceli - žlaby - kryty, krycí desky, víka - nerez rošty - podlahové vtokové štěrbiny z nerezu - podlahové vpusti EuroDrain - podlahové vpusti pro průmysl - nerezové ...

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Vývoj, výroba, prodej: - elektronika a elektronické součástky pro bezkontaktní identifikaci - bezkontaktní identifikační systémy - docházkové a přístupové systémy - klíčové depozity - časové trezory - bezpečnostní boxy a nosiče pro převoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez kabelů a baterie

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.

Dodávka: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba, dodávka: - kovový dílenský nábytek (šatny, zázemí, ...)

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Prodej, servis: - stroje pro zpracování plechů

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Engineering v oblasti regulovaných střídavých a stejnosměrných pohonů a průmyslové automatizace. Projekce, prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis: - elektromotory (elektrické motory) - stejnosměrné, asynchronní - frekvenční měniče kmitočtů - převodovky - servopohony - softstarty - magnetické enkodery - ...

Společnost NEXT-ON Group a.s. je specialistou v oblasti průmyslového mytí a doplňkového čištění vratných obalů, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj. Můžeme Vám nabídnout služby při mytí boxů, obalů, přepravek, paletových vík či blistrů. Jsme jediné zařízení v České Republice a na Slovensku, které je schopno průmyslového mytí MAXI ...

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba, prodej: - drobné kovové zboží - technické výlisky. Povrchové úpravy kovů: - galvanovna - zinkování - niklování - cínování - mosazení.

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru nabízí široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...