CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
LIŠE. Kovovýroba. Výroba, vývoj: - vývoj a zhotovení výrobních přípravků - speciální zařízení na zakázku. Práce: -soustružnické -frézařské -kovoobráběčské.

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

PC home servis - opravy počítačů a výpočetní techniky - záchrana dat, zálohování.

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Fotoslužba: -fotografování -portréty, svatby, módní přehlídky -fotografie černobílé, barevné.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Půjčovna, půjčování: - nemocniční lůžka. Nábytek pro zdravotnická zařízení: - nemocniční polohovací postele, lůžka - lehátka - zástěny - chodítka - noční stolky - zdravotnické pomůcky - invalidní vozíky. Matrace.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - školní potřeby - aktovky, tašky, batohy, pouzdra, penály - tužky, pera, sešity, obaly - kancelářské potřeby: - tiskopisy, psací potřeby, papíry - balící potřeby.

Obchodní oddělení Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací (svářecí) technika: -hořáky a spotřební díly pro řezání plazmou (plazmové řezání) a MIG/TIG svařování. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební díly pro řezání laserem (laserové řezání).

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika: - repasované počítače, počítačové sestavy Barbone, E Link, Gigamax, Triline, HP, Dell, Fujitsu Siemens, IBM/Lenovo, Ace - sestavení počítačové sestavy na míru - repasované notebooky Asus, HP, Dell, IBM/Lenovo, Fujitsu Siemens, Acer, Son, Toshiba a Apple - programy pro vedení účetnictví. Oprava, ...

Kovovýroba, zakázková výroba: -mříže -vrata, ocelové dveře (dveří) -brány -schodiště, schody -rozvodné skříně, rozvaděče -ocelové konstrukce -výrobky uměleckého kovářství. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské. Protipožární uzávěry: ...

Prodej palivového dřeva pro Odry a okolí. Kontejnerová doprava: - přistavení kontejneru - odvezení odpadu a suti, stavebních materiálů - dovoz štěrku, písku, hlíny - dovoz uhlí. Výkup dřeva.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek na zakázku - doplňkový nábytek, věšáky - psací stoly - jednací, psací stoly - skříně, skříň - kompletní vybavení interiérů, kanceláří (židle, čalouněný nábytek, koberce) - kuchyňské linky, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Poradenství, služba: - bytový architekt. Řemeslnické práce: - ...

Návrh, vývoj, výroba: - komponenty pro interiéry kolejových vozidel.

Zámečnictví. Svařování. Výroba: - nerezové bazény. Zakázková výroba.

Zámečnické práce, výroba kovových vrat, brán.

Rostislav Filip zajišťuje kovářské a zámečnické práce. Výroba: - brány, ploty, mříže - bytové doplňky - krbové nářadí - kovový nábytek.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba a montáž regulačních přístrojů na měření tepla.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Společnost GalvanKo s.r.o. se zaměřuje na chromování, zinkování a povrchové úpravy zinkoslitin. Také se specializujeme na broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a veteránů. Poskytujeme tyto služby: - dekorativní a tvrdé chromování - závěsové zinkování - povrchové úpravy zinkoslitin - broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a ...