CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní, přístrojové a zdravotnické techniky - měřící stanice, vzorkovací stanice, automatizovaná pracoviště, manipulátory.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Firma dodává nábytkové vybavení do nemocnic, ordinací a pečovatelských domů. Na zakázku vyrábí nemocniční a pečovatelská lůžka, stolky k lůžkům, stretchery, transportní a vyšetřovací křesla, vyšetřovací lehátka, stolky k lůžkům.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členem České asociace úklidu a čištění, která se již od roku 1991 zaměřuje na kompletní úklidový servis, prodej sanitární techniky a doplňování médií. Poskytuje služby nejen v Olomouci, ale také po celé České republice.

Firma prodává stroje na zpracování těsta - hnětače, děličky, vyvalovače a další zařízení. Provádí repase starých pekařských strojů.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Společnost SUNCORP se zaměřuje na výdejní boxy pro čerstvé potraviny, na chlazené boxy a online platformu pro distribuci potravin. Jejich služby jsou určeny obcím, firmám a organizacím, které chtějí zlepšit dostupnost čerstvých potravin.

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Společnost Straka-zt s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělské a lesní techniky.

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

Prodej, velkoobchod a e-shop - brusivo LUKAS, MOST, VSM, PFERD (brusné kotouče, řezné kotouče, lamelové kotouče, vulkanfíbry) - přídavný svařovací materiál ESAB, GOLD, MOST (elektrody, svařovací dráty) - ochranné pracovní pomůcky (rukavice, svařovací kukly, ..) - ložiska a příslušenství SKF, ZKL, ZVL, NSK, DPI

Prodej, kompletní servis a poradenství: - hasicí technika. Montáž, servis: - hasicí přístroje Kontrola: - požární vodovody.

Společnost MS Robotics s.r.o. se realizuje v oblasti robotizace. Provádí návrh, řešení, vývoj, konstrukce a dodání robotických pracovišť a automatických montážních linek. Vyrábí dopravníky a dopravníkové systémy.

PILA Petrov KN s.r.o. má širokou paletu činností. Vyrábí a prodává dřevo, palivové dřevo, nakupuje a prodává dřevní hmotu, tuhá paliva a topné oleje. Provádí truhlářské a stolařské práce: dveře, schody, židle, vestavěné skříně, kuchyně, kancelářský nábytek, zahradní domky, pergoly, přístřešky, garážová stání, okna, dveře, ploty, nábytek, bytové ...

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.