CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Provádění bytových, občanských a průmyslových staveb včetně jejich údržby a rekonstrukcí. Opravy, rekonstrukce objektů, střešních a stěnových plášťů. Specializace na objekty KORD, HARD a Boletice. Dodávka a montáž halových konstrukcí, ocelové konstrukce, opláštění a zateplování budov - výměna oken.

Inženýrská činnost, projekční a konstrukční kancelář - oblast ocelových konstrukcí

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopříslušenství BOSCH. Prodej, oprava, servis: - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - autoservis - pneuservis - oprava klimatizací - diagnostika a servis automobilů.

Prodej: - veškeré zařízení pro gastronomii - nerezový nábytek.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Projekce, dodávka: -moderní technologické celky -technologie pro zpracování biomasy -čištění a úprava vody -technologie pro zpracování nerostných surovin -pivovary, minipivovary -technologie pro zpracování odpadů

Prodej: - sněhové řetězy všech rozměrů pro osobní a nákladní vozidla, řetězy záběrové s podkovami i s hroty - řetězy článkové, nezkoušené, zkoušené, vysokopevnostní - řetězy na cívkách - řetězy důlní - nerezové řetězy - pozinkované řetězy - řetězy s hloubkovou cementací pro kominíky do fréz - vazáky na dobytek - řetězy a háky pro lesní ...

Revize a opravy hasících přístrojů

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Výroba, servis, montáž: -potravinářské stroje a zařízení převážně pro pekárny, pivovary a sladovny.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Činnost: - lepení potahových fólií, autofólií a okenních fólií.

Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Výroba: - pece na vypalování keramiky, sklo - laboratorní, kalící, poklopové pece, komorové pece, válcovačky - plynové a elektrické pece - stroje na vypalování a zpracování materiálů k výrobě keramiky. - zpracování kovů, žíhání, popouštění, kalení

Výroba: -ocelový výztužný žebírkový drát průměr 4, 0-12, 0 mm jakosti BSt 500 M a 6, 0-14, 0 mm jakosti BSt 500 KR dle DIN 488 -výztužné svařované sítě do betonu o 4, 0-8, 5 mm dle DIN 488 a ONORM B 4200 -svařované výstužné sítě KARI -výstužný válcovaný za studena žebírkový drát v kruzích -žebírkový drát v tyčích

Společnost ADR SYSTEM s.r.o. působí v oblasti distribuce brzděných i nebrzděných náprav, pružících agregátů a brzdících systémů se speciálním zaměřením na těžké transportní, průmyslové, stavební, silniční a zemědělské stroje. Zajišťuje poradenství a dodávku originálních náhradních dílů na nápravy ADR.

Čistíme DPF/FAP filtry, AGR/EGR ventily a turba. Naprosto unikátní špičkový a šetrný čistící proces s extrémně účinnou látkou se zaručeným výsledkem. Dále provádíme průmyslové čištění - plošiny, podlahy, konstrukce hal, střech, výrobní technologie včetně mytí, odmaštění a odprášení.

Jiří Bartošák se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace, programování PLC, havarijní službu a stavební činnost.

Life Style Camper s.r.o. se zaměřuje na půjčování a prodej různých druhů a značek karavanů.

Prodej a servis elektrických lapačů létajícího hmyzu. Prodej náhradních zářivek UVA pro veškeré značky lapačů hmyzu. Návrhy umístění a poradenská činnost. Monitoring létajícího hmyzu a vypracování protokolů záchytů. Měření účinnosti zářivek. Prodej a servis UVC praček vzduchu pro potravinářský průmysl.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Tomáš Tománek se zaměřuje na návrh, montáž a servis zabezpečovacích, kamerových, docházkových a požárních systémů.

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.