CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej plachtových hal, montovaných hal, zimovišť, přístřešků apod.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - klimatizace - podlahové topení - průmyslové chlazení - infrazářiče

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírky, tiskárny, vazače, řezačky, laminátory, skartovače. Copy centrum: - kopírování - tisk ze souborů - vazba - fotografie.

Prodej: - CNC stroje pro řezání a frézovaní - průmyslové řezací a frézovací plottery/cuttery pro řezání textilu, kůží, pěnových materiálů, papíru, lepenky, gumy, těsnění.....atd - katry, lasery, plottery, pokládací stroje

Provádíme především mobilní tryskání a antikorozní povrchové úpravy kovů.

Zámečnictví Blacksmith Zámečnická kovovýroba: -mříže, brány, oplocení, držáky a stojany, schodiště, kotce -postele, židle, stoly -krbové nářadí, udírny, dvířka kamen -pro šerm, myslivost: -nože, sekery, damaškové -historické zbraně - repliky -drátěné košile - volební palcáty

Strojírenská výroba: - svařování - nerez - hliník, měď, bronz - barevné kovy - výroba jednoúčelových strojů - montáže sestav. - výroba hliníkových pramic - výroba hliníkových lodí - hliníkové lodě na zakázku

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

E-shop, prodej: - brusivo Martinno - brusné a řezné nástroje - DIA a CBN nástroje - ochranné pomůcky - tmely - brusné výseky.

Záruční a pozáruční servis: -autobusy -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce. Montáž, opravy, ověřování: -tachografy.

Strojírny Loštice s.r.o. se zaměřují na CNC obrábění a zámečnické práce. Provádíme obrábění rozměrných svařovaných konstrukcí, těžkých odlitků i základových desek. Mezi naše činnosti patří také řezání plasmou, stříhání plechů či svařování. Najdete nás v Lošticích, nedaleko Mohelnice. Strojírenská výroba, práce: - CNC obrábění - obrábění ...

Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Příprava a vypracování technických návrhů strojních a technologických návrh. Konstruktérská činnost ve strojírenství

Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.