CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

Konstrukce a výroba nástrojů a forem, konstrukční práce v nástrojařině. Kovoobrábění.

Práce: - obráběčské - třískové obrábění a broušení.

Výroba a prodej: - plastové samonosné nádrže hranaté a kruhové - atypické výrobky z plastů - jímky z plastů - rekonstrukce čistíren odpadních vod - rodinné bazény - rekonstrukce a výstavba veřejných koupališť

Odštěpný závod elektromotory Mohelnice Třífázové a jednofázové elektromotory - osových výšek 56 až 180 mm - o výkonu 250W až 30KW. Specielní provedení jako brzdové motory, převodovkové motory a provedení dle přání zákazníků.

Elektro Skalička Prodej: - domácí elektrospotřebiče.

EMPORIO BEAUTY s.r.o. se zabývá prodejem kadeřnických a kosmetických potřeb k prodlužování či zahušťování řas a vlasů. Služby: - prodlužování a zahušťování řas permanentní metodou "řasa na řasu" - produkty na prodlužování řas a vlasů té nejvyšší kvality schválené SZÚ Praha Prodej největšího a testovaného sortimentu k prodlužování řas a ...

Výroba, prodej: - stojany na víno: - pro domácí vinotéku - pultové - prezentační - patrové - pojízdné. Zakázková výroba stojanů.

Zámečnictví, svařování TIG, MAG a Elektroda, Montáže konstrukcí a potrubářské práce

Maloobchod, prodej, opravy: -vodárny -horizontální čerpadla -ponorná čerpadla tlaková a kalová -teplovodní čerpadla -tlakové nádoby -hadice.

obrábění kovů, svařování, frézování, kompletování jednoúčelových strojů

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Firma Rastr elektro s.r.o. poskytuje opravy asynchronních motorů do výkonu 150 KW, čerpadel, speciální úpravy dle požadavků zákazníka a norem EU, expresní opravy do 48 hodin, navijár. práce. Nabízíme prodej asynchronních elektromotorů. Možnost zajištění dopravy.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Prodej, servis, údržba: - dřevařské stroje.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Kadeřnický velkoobchod, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika.

Prodej, e-shop: - luxusní vlasy k prodloužení.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.