CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
ZNACAR s.r.o. se zaměřuje na pronájem, servis a prodej karavanů, obytných vozů a doplňků.

LUKATES Klima s.r.o. se zaměřuje na dodávku klimatizací pro rodinné domy, byty i komerční prostory a na tepelná čerpadla.

VD Laser s.r.o. se zaměřuje na čištění povrchů laserem, které vede k odstranění koroze, oxidace, mastnoty, olejů a sazí.

MECHANUS HD s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku dopravníků, nosníků a dalších zařízení na klíč pro těžký průmysl.

Petr Šebek se zaměřuje na montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

BL TECH s.r.o. se zaměřuje na soustružení, frézování, vrtání, broušení a na výrobu ozubených kol.

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Společnost FERRA hutní materiály s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí hutního materiálu již od roku 2012. Od té doby jsme si vybudovali pověst spolehlivého a profesionálního partnera, který dbá na kvalitu a spokojenost zákazníků. V našem sortimentu naleznete plechy, profily, nosníky, betonářskou ocel, jakly, trubky a další doplňkové ...

Stroje a zařízení pro šlechtění rostlin - secí stroje - kontrolní testování mořiček osiv - technologické soubory pro zpracování osiv a sladu - doprava a skladování osiva a zrní Příjmové koše, elevátory, redlery, pásové dopravníky, předčističky a čističky obilí a zrnin, sušárny, mořičky, plničky pytlů a BIG BAG včetně vážících systémů, ...

3D Kovo s.r.o. se zaměřuje na výrobu zařízení a jednoúčelových strojů - kovový nábytek, válečkové i pásové dopravníky, výrobní linky, odsávací stoly, vozíky a další.

LAKOVNA MOSTR s.r.o. se zaměřuje na práškové lakování, obrábění kovů, pálení plechů, strojní ohýbaní, sváření, designerské a konstrukční práce.

VMP stavební technika s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a pronájem stavebních strojů, čerpadel, vibračních desek, bouracích kladiv a další techniky.

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Společnost RAVENI s.r.o. jako výrobce dodává školní nábytek.

GAF Dašice s.r.o. se specializací na práškové lakování a výrobu zámečnických výrobků. Zpracovávají díly z nerezové oceli a hliníku.

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.

NUMAZON s.r.o. je firma se sídlem v Králíkách, která se zabývá hydroponickým pěstováním rostlin bez použití půdy. Hydroponie je metoda, při které se rostliny pěstují v živném roztoku, který jim dodává všechny potřebné látky pro růst a vývoj. Hydroponické pěstování má mnoho výhod, jako je úspora vody, prostoru, energie a snížení rizika škůdců a ...

Potřebujete zajistit přísun elektřiny na místech kde není běžné připojení nebo řešíte dlouhodobou odstávku elektrické energie? Se vším vám pomůžou odborní pracovníci z firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. V oblasti pronájmu elektrocentrál, dieselagregátů a motorgenerátorů jsme spolehlivý a rychlý. Náhradní zdroje zajistíme včetně ...

Firma Mias OC je jednou z předních českých firem v oblasti výroby a dodávky kancelářského a komerčního nábytku v České republice i v zahraničí. Svým zákazníkům nabízí vlastní řešení interiérů, která jsou kvalitní, originální a funkční. Součástí nabízených služeb je také poradenství, včetně osobní konzulatace a návrhu interiéru. Dále nabízí ...

Velkoobchod: -optika -mikroskopy -dalekohledy.

Velkoobchod, prodej : - hutní materiál - prodej technických plynů Výroba : - tlakové nádoby - ocelové konstrukce - průmyslové bojlery 400-1600l - solární ohřívače vody Kovoobrábění, kovovýroba

Výroba, distribuce, prodej: -výrobky z plastových fólií (značka Ligma) Prodej: -plastové výrobky -školní obaly pro nové učebnice a sešity -fólie, obaly, sáčky -obaly na CD -umělé květiny -kancelářské potřeby.

Společnost Tramon, s.r.o. zajišťuje recyklaci odpadů, pronájem kontejnerů a možnost odvozu odpadu.

Ubytování pro psy všech plemen, věku a stáří Individální přístup Pravidelné venčení na oploceném prostoru o rozloze 1500 m2, procházky do blízkého lesa Možnost venčení bezkonfliktních psů s dalšími psími klienty Ubytování ve venkovních i vnitřních kotcích