CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - výroba malých a středně velkých kovových dílů

Služby: - řezání a kácení stromů - klempířské i lakýrnické práce - výškové práce - pronájem vysokozdvižné plošiny

Služby: - rámové zasklívání systémem Thermalux (lodžie, balkony, zimní zahrady, pergoly) - bezrámové zasklívání systémem Optimi - zámečnictví

Dodávka, prodej, montáž, servis - gastronomické technologie a vybavení.

CNC kovoobrábění: soustružení a frézování, včetně povrchových úprav

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - monitorovací a zabezpečovací tehnika - počítače, výpočetní technika Výroba, prodej, e-shop: - zdobené sklo

Klimaterm, prodej, montáž - klimatizace - tepelná čerpadla.

Společnost Gammapal s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu palet různých typů. Nabízíme europalety, kvalitní Epal palety, kovové palety a také palety Dusedorf pro vysoké zatížení. V našem sortimentu najdete rovněž plastové Euro přepravky a kvalitní pelety pro vytápění. Sídlíme v městysi Všetaty, okres Mělník. Dodávka, prodej, výroba: - palety ...

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika Služby: - letecká škola

Oprava, servis: - stavební stroje - hydraulické systémy, hydraulické válce. Práce: - soustružnické.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - solární systémy a panely - podlahové vytápění

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - zemní práce - demolice - elektromontáže - zámečnictví - hromosvody

Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

Oprava, servis: - točivé průmyslové stroje - převodovky - šroubové kompresory zn. Atlas Copco.