CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Servis, prodej: - zemědělská technika.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.

Dodávka, montáže: - indikátory topných nákladů, bytových vodoměrů. Kompletní servis v oblasti odečtů a rozúčtování nákladů za topení, teplou a studenou vodu. Provoz. - výměníkové stanice a domovní kotelny. Spolupráce se stavební firmou Halmo: - stavební práce - malířské práce - obkladačské práce.

Výroba, zhotovení, montáže: - okrasná oplocení - zahradní brány - okrasné a bezpečnostní mříže - vrata křídlová i pojezdová - schodiště přímá i točitá - výlohy obchodů - dílenský nábytek - ponky, skříně - zábradlí, balkony, lodžie - okrasná a koupací jezírka - vybavení dětských hřišť - obecní mobiliář. Oprava: ...

Prodej, poradenství, servis: - vybavení lakoven - stříkací zařízení a systémy - vzduchové, tlakové, dvousložkové, elektrické statické - zastoupení ITV, BINKS.

Prodej a servis: - svářecí technika.

Výroba, oprava, vývoj: - lodní a vodní dopravní systémy.

Prodej, opravy a cejchování: -váhy -závaží.

Služby: - topenářství - vodoinstalace - plynoinstalace - zámečnictví

Kovovýroba, nástrojářství.

Stavební firma: - rekonstrukce - modernizace - stavby na klíč - projektová a inženýrská činnost - práce PSV - zateplování fasád - instalatérské, zámečnické, tesařské, topenářské, elektroinstalační práce, - zemní práce,

Nákup, prodej, repase: -nové, použité: -zásobovací stroje pro vejce. -třídící stroje na vejce. -balící stroje na vejce Opravy, servis: -třídících strojů na vejce Staalkat. Prodej: -plastová dlažba. -zahradní nášlapné dílce. -plastové plotovky.

Prodej, opravy, montáž: - kancelářská technika.

Maloobchod, e-shop: Výpočetní technika servis a prodej Prodej cartridgí a tonerů pro Vaše tiskárny Zbraně a střelivo pro zábavu a obranu - airsoft zbraně a střelivo - plynové expanzní pistole - obranné spreje - paralyzéry - kolimátory - puškohledy - nože - pouzdra na zbraně - vzduchovky - flobertky - střelivo - terče ...

Výroba, prodej a servis: - polohovací nemocniční lůžka - zařízení pro přenášení pacientů - antidekubitní matrace.

Prodej a servis - lesní technika Prodej zahradní technika STIHL, VIKING Servis - zahradní technika STIHL, VIKING