CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost VOLKE MLADÁ BOLESLAV spol. s r.o. nabízí konstrukční a vývojové práce v automobilovém a strojírenském průmyslu. Zabýváme se výrobou modelů, vyvíjíme plechové a vnější plastové díly karoserie, dále vnitřní vybavení a obložení vozů. Provádíme analýzy, zkoušky a testování elektrických zařízení ve vozidlech. Pro prezentační účely vytváříme ...

Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál - čerpadla

Kovovýroba: - převozní a skladové palety - brány, ploty - zábradlí - konstrukce

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž čerpadel - rekonstrukce koupelen

Výroba: - brusná zrna bílých, hnědých korundů a karbidů křemíku

E-shop: - motorové oleje - autopříslušenství

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tváření plechových dílů v sektoru automobilového průmyslu - engineering - naplánování jednotlivých částí výrobního procesu - projektový management - konrola, koordinace výroby, zkoušky kvality - tooling - údržbářské práce, údržba nářadí - dodatečné práce na dílech - elektrotechnika.

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - pronájem letadel Letiště Mladá Boleslav.

Společnost AGROEL, s.r.o. se soustředí na dodávku klimatizačních systémů pro sklady ovoce a zeleniny. Zajistíme komplexní dodání od návrhu až po montáž vybraných klimatizačních zařízení pro různé typy skladů. Sídlíme ve městě Dobrovice, nedaleko Mladé Boleslavi. Návrh, dodávka, montáž: - klimatizace pro sklady ovoce, zeleniny, brambor, ...

Dodávka, montáž - automatické závlahové systémy - pravidelná údržba a servis.

Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola dokladů, směrnic - revize, periodické kontroly protipožárních prostupů (ucpávek) - požární značení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Prodej, servis, poradenství: -svařovací technika -řezací technika -pálící technika -plasmové řezání -spotřební díly -autogen -plasma -laser -MIG/MAG -TIG

Kovovýroba - obrábění kovů - nástrojářské práce.

Kompletní služby diagnostiky a měření emisí. Poradenství v systémové logické diagnostice závad automobilů. Nabízíme Vám elektrické nářadí od forem - Fein (broušení, stříhání, vrtání, šroubování, řezání, multimaster, supercut) - Elektrocentrály Eisemann (profiline, topline, ecoline, svařovací generátory, high protection) - Grit (GX-X-TRA ...

Strojírenská výroba: - kovoobrábění - soustružení - frézování - svařování - díly do závodních vozů - prototypové díly

Kovovýroba: - zakázková kovovýroba - ploty - brány - mříže - skladové palety - manipulační rampy

Svařování, sváření, renovace, opravy: - plastů Výroba: - laminátové nádrže - septiky, jímky - vodoměrné šachty