CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti průmyslové automatizace s využitím robotů.

Velkoobchod: - pigmenty - metalurgie - brusný materiál - plechy. Mezinárodní spedice a autodoprava.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Dodavatel CNC soustruhů a obráběcích center, soustruh, frézka, fréza, HYUNDAI, Kia servis, nástroje, upínací, školení, náhradní díly, technologie, časové studie, poradenství, kovoobrábění, obrábění.

Maloochodní prodej, e-shop: - tonery - inkousty - barvy - cartridge - náplně do tiskáren - kalkulačky - dřevěné hračky, stavebnice.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Dodáváme: - gravírovací stroje - 3D frézky - CO2 a YAG lasery - SW vybavení - materiály pro gravírování.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Práce: - zámečnické - potrubářské - instalatérské - topenářské.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -obalové materiály. -sáčky, fólie, kelímky. -hliníkové podnosy. -ubrousky, rozetky. -lampióny, konfety. -kancelářské potřeby. -hygienické potřeby: -papírové ručníky. -jednorázové rukavice, pokrývky hlavy.

Kovovýroba. Výroba, práce: -nástrojů, nářadí. -nástrojárna. -tepelné zpracování kovů, žíhání, zakalení. -odmašťování kovových dílů. -kovové palety, kontejnery, skladové systémy.

Služby, výroba, práce: -konstrukce nástrojů, nářadí za pomocí CAD. -výroba nástrojů. -výroba forem. -maloseriová výroba na vstřikolisech. -kovoobrábění. -soustružení. -frézování. -broušení. Výroba, prodej, e-shop: -podvozková kola pro modely. -hračka - Rocket (model rakety na vodu).

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Výroba pro strojírenství, stavebnictví a potravinářský průmysl. - obráběčské, zámečnické práce - zpracování nerezových materiálů

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Služby: - návrhy, realizace, projekce zahrad - prodej a pokládka travních koberců - zavlažovací systémy