CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Montáž - zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - satelitní technika SAT E-shop - systémy (zabezpečovací, protipožární, kamerové, ...) - domácí telefony - satelitní technika - výpočetní technika - elektroinstalační materiál - nářadí - měřící přístroje - bezdrátové detektory - zabezpečovací technika PARADOX.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Prodej: -kancelářské potřeby -výpočetní technika, pásky do tiskárny, psací stroje -inkoustové náplně -renovace -plnící soupravy do tiskárny -tonery do kopírovacích strojů -CD, DVD, tiskárny, počítače, kalkulačky, myši, klávesnice, kopírky SHARP.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení autoservisů - zvedák - vyvažovačka - zouvačka - geometrie - testovací linky - vysavače Ghibli - plničky klimatizací - ostatní vybavení - PNEU SETY - karbonové folie - čistící technika - modulové hliníkové lešení.

Práce: -svařování legovaných ocelí -montáže impulsního potrubí, potrubní trasy, ocelové konstrukce, jeřábové dráhy -elektromontáže - ovládací a slaboproudé rozvody -revize, repase armatury- -provedeme cenovou kalkulaci -zpracujeme realizační a projektové dokumentace

Příprava návrhu z hlediska technologie obrábění. Příprava konstrukčních dat (vypracování výkresové dokumentace pomocí CAD technologií). Vytipování obráběcích nástrojů a přípravků pro upínání. Vytvoření CNC programu pomocí CAM systému GibbsCAM 2010.

Obráběčství. Obráběčské práce a broušení nástrojů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení.

Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky. Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, zaslepovací se závitem, ...

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Práce: -kovoobrábění -frézování -soustružení.

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Produkty a služby pro bezpečnost silničního provozu. Povrchové úpravy kovů, antikorozní ochrana kovů. Dopravní systémy, ukazatele rychlosti.

Ruční výroba: - nábytek - postele - bytové doplňky Ruční výroba: - kované ploty Umělecké kovářství - výroba: - umělecké kování - netradiční dárky - umělecké předměty - plastiky Výroba: - umělecké kování

Kovářství, zámečnictví, výroba bran, plotů, schodišť

Služby: -revize a zkoušky tlakových nádob stabilních

Provádíme strojní práce, modelářskou výrobu a ostření. -kusová výroba -soustružnické práce -frézování -nástrojařské práce.

Cestovní kancelář: Adresa: Nádražní 985, 675 71, Náměšť nad Oslavou.

Odtahová služba. Půjčovna stavební techniky. Kontejnerová doprava. Pneuservis. Prodej náhradních dílů nových i starších. Výkopové práce.

Opravy a servis elektromotorů. Převíjení elektromotorů a cívek, opravy elektrického ručního nářadí.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Údržba a opravy elektrických zařízení. Montáž měřící a regulační techniky.

Vydavatelství: -pohlednice měst, obcí, hotelů, rekreačních zařízení, lázeňských ústavů, penziónů -leporela k propagaci měst a obcí, přírodních a architektonických památek -kalendáře kapesní, stolní a nástěnný pro firmy, města a regiony -brožury, prospekty, letáky -katalogy a další tiskoviny. -možné zajistit zpracování dějin obce či ...

Služby: -fotografie na pasy, občanky -vyvolávání fotografií -výroba fotografií z filmu digi od 9x13 až 60x90 cm kvalitně -rychle kopírování A3, A4, černobíle a barevně Prodej: -fotosortimentu. Půjčovna: -videokamery.

Bc. Jan Malach se zaměřuje na pronájem lodí a jachet.

E-shop, oprava, servis: - zahradní technika - sekačky - křovinořezy - pily - foukače - čerpadla, vodárny - skleníky - zahradní nábytek