CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

Výroba: -chemická, petrochemická zařízení -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje a zařízení -vodohospodářská zařízení pro čističky, čistírny odpadních vod.

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Opravy a servis počítačů a notebooků. Odvirování, čištění a renovace počítačů. Záchrana a obnova dat či instalace a nastavení programů i operačních systémů.

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Služby: -údržba a čištění místních komunikací -údržba, čištění a obnova veřejné zeleně -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -nakládání s odpady včetně kompostování -silniční motorová nákladní doprava -údržba a provoz pohřebiště -čištění kanalizace a odvoz fekálií.

Výroba: -dřevěné palety a obaly -obaly -vazby -přířezy -hranoly.

Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Společnost MICo Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu kondenzátorů, výměníků, separátorů, tepelných bariér, chladičů radioaktivního plynu a mnoho dalšího.

Aleš Čajánek se zaměřuje na opravy, servis a prodej manipulační techniky, nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků, heverů a náhradních dílů.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Společnost EZONT se zaměřuje na zabezpečení objektů pro zabránění nechtěného pohybu v prostorách. Zabezpečení realizuje prostřednictvím požárního systému, videotelefonu, biometrie, datových sítí, kamerovým systémem, elektronickým plotovým systémem a mnoha dalšími způsoby.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...

Hotel* * * * Ubytování: -100 luxusních dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky (celková kapacita je 212 lůžek). Vybavení pokojů: -koupelna, špičkové vybavení určený pro příjemný pobyt našich hostů -telefon s přímou volbou -přístup na Internet -trezor a minibar. Restaurace: -kapacita koresponduje s počtem lůžek -velký výběr jídel a ...

Penzion, ubytování: -kapacita 38 lůžek -složení ubytovacích kapacit apartmá -třílůžkový, dvoulůžkový pokoje -ceny od 400, -Kč za pokoj -možnost přistýlky. Příslušenství: -všechny pokoje samostatné sociální zařízení -televize se satelitním příjmem v části penzionu Možnosti: -ubytování se psem -úschova kol -parkování v objektu ...

-Kovoobrábění -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Služby: - filtrace olejů - odstraňování vody z oleje - diagnostika čistoty olejů.

Firma Průša - Tretera Elektro se sídlem v Třebíči nabízí komplexní služby v oblasti elektroinstalací. V rámci naší činnosti se zabýváme elektromontážními pracemi, poskytujeme poradenství a také zajišťujeme revize a školení tlakových nádob, zdvihacího,  plynového a elektro zařízení v celém rozsahu, včetně školení s přezkoušením odborné kvalifikace ...

Naše společnost VESAS s.r.o. je stavební firma, která realizuje výstavbu domů a rekonstrukce v okolí měst Třebíč, Velké Meziříčí, Vysočina. Působíme v oblasti bytové i průmyslové výstavby již od roku 1991 a za sebou máme již mnoho úspěšných realizací staveb. Zabýváme se hlavně výstavbou nových rodinných domů, občanských staveb, průmyslových ...

Provozujeme ateliér průmyslového lakování a designu. Provádíme průmyslové a designové lakování, lakování nerezové oceli a speciálních povrchů.